Alaşehir'de 2 Kişinin Öldüğü Kavgada Ağır Yaralanan Polisin Tedavisi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Alaşehir'de 2 Kişinin Öldüğü Kavgada Ağır Yaralanan Polisin Tedavisi Sürüyor

Alaşehir\'de 2 Kişinin Öldüğü Kavgada Ağır Yaralanan Polisin Tedavisi Sürüyor

MANİSA'nın Alaşehir İlçesi'nde, iki aile arasında çıkan ve silahların kullanıldığı 2 ölümlü kavgada yaralanan ve tedaviye alınan polis memuru 40 yaşındaki Ramazan Yılmaz'ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

30.08.2016 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA'nın Alaşehir İlçesi'nde, iki aile arasında çıkan ve silahların kullanıldığı 2 ölümlü kavgada yaralanan ve tedaviye alınan polis memuru 40 yaşındaki Ramazan Yılmaz'ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Alaşehir'de Romanlar'ın yoğun olduğu Yenimahalle Mahallesi'nde dün saat 18.00 sıralarında iki aile arasında çıkan kavga, kısa sürede büyüdü. Tabanca ve av tüfeklerinin de kullanıldığı kavgada, 22 yaşındaki Ahmet Ölmez ile annesi 40 yaşındaki Şehriban Ölmez, diğer aileden 22 yaşındaki Hamza Kazancı, babası, 45 yaşındaki Ali Kazancı  ile olaya müdahale etmek isteyen polis memuru Ramazan Yıldırım yaralandı. Ambulanslarla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ahmet Ölmez ve Hamza Kazancı, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan durumu ağır olan polis memuru Ramazan Yıldırım, buradaki ilk müdahale ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisi süren polis memuru Yıldırım'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Salihli Devlet Hastanesi'ne gelerek yetkililerden bilgi aldı. Bilgiç, gazetecilere bilgi verirken, "Silahlı kavga ihbarı üzerine ekiplerimiz olay yerine gitmiş. Olayları yatıştırmak üzere havaya uyarı ateşi açılmış. Bu sırada olayların içinde bulunan bir şahıs, ekiplerimizin üzerine ateş açıyor. Açılan bu ilk ateşte, polis memurumuz başına isabet eden saçmalardan dolayı yaralanıyor. Salihli Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen ameliyat sonrası polisimiz yoğun bakım servisine alındı" dedi.

- Salihlimanisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alaşehir'de 2 Kişinin Öldüğü Kavgada Ağır Yaralanan Polisin Tedavisi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement