Alaşehir'de Çalışmalar Hız Kesmiyor - Son Dakika
Yerel

Alaşehir'de Çalışmalar Hız Kesmiyor

Alaşehir\'de Çalışmalar Hız Kesmiyor

Manisa’nın hızla gelişen ve büyüyen ilçelerinden biri olan Alaşehir’de ihtiyaçlar doğrultusunda yollar da genişletme çalışmaları sürüyor.

11.08.2016 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın hızla gelişen ve büyüyen ilçelerinden biri olan Alaşehir'de ihtiyaçlar doğrultusunda yollar da genişletme çalışmaları sürüyor.

Yapılan çalışmalarla daha yaşanabilir bir şehir haline dönen Alaşehir'de yol genişletme çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. İstasyon Mahallesindeki Akkeçili Caddesinde de yol genişletme çalışmaları başladı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "2014 yılı 31 Mart sabahı ile Büyükşehir olan Manisa'nın gelişip büyüyen bir ilçesi olduk. İlçemizin İstasyon Mahallesi Akkeçili Caddesinde mevcut bulunan yol aynı zamanda eski İzmir yolu olarak da kullanılıyordu. 2016 yılı yatırım programına aldığımız bu uğrak yolu kazarak alt yapısını tamamlayıp stabilize ettikten sonra sıcak asfalt kaplamasını yaptık. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın ve bu yolu kestirme yol olması nedeniyle kullanan diğer vatandaşlarımız için daha geniş imar uygulamalı bir yol haline getirdik." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir'de Çalışmalar Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement