Alaşehir'de Denetimler Artırıldı - Son Dakika
Yerel

Alaşehir'de Denetimler Artırıldı

Alaşehir\'de Denetimler Artırıldı

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yoğunlaşan araç ve insan hareketliliği nedeniyle cadde ve yollarda trafik denetim kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

26.07.2014 13:54  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bayram öncesi ve bayram süresince yoğunlaşan araç ve insan hareketliliği nedeniyle cadde ve yollarda trafik denetim kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü İsmail Konuk, "Bizim görevimiz her zaman vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak ancak Ramazan Bayramı öncesi ve bayram süresince artacak olan araç trafiği ve vatandaşlarımızın bayram öncesi alışveriş, bayram ziyaretleri nedeniyle yaşanacak hareketlilik nedeniyle denetimleri artırdık. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde ziyaretlerini ve alışverişlerini yapmalarını sağlamak, hırsızlık, yankesicilik gibi olayların yaşanmaması için gerekli önlemleri aldık. Artan yoğunluğa göre biz de ekip sayılarımızı artırdık. İlçemizde yoğunluk yaşanan sevgi yolu, gar, terminal gibi yerlerde denetimler aralıksız olarak sürdürülecek" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir'de Denetimler Artırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement