Alaşehir'de Doğa Yürüşü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Alaşehir'de Doğa Yürüşü Yapıldı

Alaşehir\'de Doğa Yürüşü Yapıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Alaşehir Meslek Yüksek Okulu (MYO) Kooperatif Bölümü öğrencileri, Alaşehir Doğa ve Çevre Gönülleri Derneği (ADOÇEV) ve Salihli Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü (SARDOK) tarafından düzenlenen "Doğa ve yaşam Yürüyüşü’’ gerçekleştirildi.

23.05.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Alaşehir Meslek Yüksek Okulu (MYO) Kooperatif Bölümü öğrencileri, Alaşehir Doğa ve Çevre Gönülleri Derneği (ADOÇEV) ve Salihli Doğa Sporları ve Dağcılık Kulübü (SARDOK) tarafından düzenlenen "Doğa ve yaşam Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Çok sayıda doğa severin katıldığı yaşam yürüyüşü Alaşehir Evrenli Mahallesi yakınlarındaki dağda yapıldı. Gönüllülerin katıldığı sağlıklı yaşam yürüyüşünde çevrenin temizliği yapılarak çam ağaçları arasında saatlerce yürüyüş yapıldığını anlatan Alaşehir Meslek Yüksek Okulu Kooperatif Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuray Cebeci" Öğrencilerimizle ve gönüllülerin katılımıyla düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşüne katılım çok oldu. Birlikte çevrenin temizliğini yaptık. Doğanın temiz havasında yürüyüşler yaptık. Doğanın önemini yaşayarak hissettik. Çevremizin ve doğanın kıymetini her zaman sahip çıkmalıyız. Doğa ne kadar temiz olursa, korunursa bizlere o kadar daha sağlıklı ortamlar sunacaktır." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir'de Doğa Yürüşü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement