Alaşehir'de İki Aile Arasında Kavga: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Alaşehir'de İki Aile Arasında Kavga: 2 Ölü, 3 Yaralı

Alaşehir\'de İki Aile Arasında Kavga: 2 Ölü, 3 Yaralı

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde, iki aile arasında çıkan, silahların da kullanıldığı kavgada, 2 kişi öldü, 1'i polis 3 kişi de yaralandı.

29.08.2016 20:32  Güncelleme: 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde, Romanlar'ın ağırlıklı olarak yaşadığı Yenimahalle mahallesinde bugün saat 18.00 sıralarında iki aile arasında çıkan, silahların da kullanıldığı kavgada, 2 kişi öldü, 1'i polis 3 kişi de yaralandı.

MÜDAHALE ETMEK İSTEYEN POLİS MEMURU YARALANDI

Alaşehir'de Romanlar'ın ağırlıklı olarak yaşadığı Yenimahalle mahallesinde bugün saat 18.00 sıralarında iki aile arasında çıkan kavga, kısa sürede büyüdü. Tabanca ve av tüfeklerinin de kullanıldığı kavgada Ahmet Ölmez (22), annesi Şehriban Ölmez (40), diğer aileden Hamza Kazancı (22), babası Ali Kazancı (45) ile olaya müdahale etmek isteyen polis memuru Ramazan Yıldırım yaralandı.

YARALI POLİS MEMURU HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Ambulanslarla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ahmet Ölmez ve Hamza Kazancı, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Yaralılardan durumu ağır olan polis memuru Ramazan Yıldırım, buradaki ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

"OLAYLARIN BÜYÜMEMESİ İÇİN GEREKLİ TEDBİRİ ALDIK"

Olayların daha fazla büyüme ihtimaline karşın mahalleye Manisa, Salihli ve Sarıgöl'den çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edilerek önlem alındı. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, "İki aile arasında adi bir konudan kaynaklandığı sanılan bir tartışma silahlı kavgaya dönüşmüş. Ölen ve yaralananlar var. Olayların büyümemesi için gerekli tedbirleri aldık" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Alaşehir'de İki Aile Arasında Kavga: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement