Alaşehir'de Kayıp Kız Çocuğunun Ölü Bulunması - Son Dakika
Güncel

Alaşehir'de Kayıp Kız Çocuğunun Ölü Bulunması

Alaşehir\'de Kayıp Kız Çocuğunun Ölü Bulunması

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaybolan Irmak Kupal'ı (4) öldürdüğünü katıldığı televizyon programında itiraf eden zanlının gösterdiği bölgede yürütülen arama çalışmaları sonucunda bulunan küçük kızın cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

22.10.2016 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaybolan Irmak Kupal'ı (4) öldürdüğünü katıldığı televizyon programında itiraf eden zanlının gösterdiği bölgede yürütülen arama çalışmaları sonucunda bulunan küçük kızın cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ilıca Mahallesi Sarıkız mevkisindeki 4 dönümlük bağda sürdürülen çalışmalarda, toprağa gömülmüş halde bulunan Kupal'ın cesedini Alaşehir Cumhuriyet Savcısı, olay yerinde incelendi. Ceset daha sonra otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde Kaymakam Osman Bilgin ve soruşturmayı sürdüren ekibin başındaki Emniyet Müdür Yardımcısı Sezgin Aydın ile basın açıklaması yapan İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, arama çalışmalarına destek veren herkese ve tüm Alaşehir halkına teşekkür etti.

Bilgiç, olayın aydınlatılması amacıyla Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın'ın başkanlığında oluşturulan 20 kişilik ekibin konuya kısa sürede hakim olarak sıkı bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Özel ekibin bütün ayrıntıları atlamadan çalışmaları sürdürdüğünü aktaran Bilgiç, şunları kaydetti:

"İlçede 32 ayrı kameradan alınan o güne ait kayıtlar incelendi. İnceleme devam ederken malum şahsın bu yönde suç işlediği yönünde kaydına rastlamamız sonucunda bizim için öncelikli hedef olarak değerlendirmeye almıştık. Bu şahsından şüphelendiğimiz için ifadesine müracaat ettik. Şahsın kullanmış olduğu mekanı 3,5 saat inceledikten sonra bulduğumuz kıl ve kan örneklerini kurye yoluyla Ankara'ya kriminal laboratuvarımıza göndermiştik. Kaybolduğu günden sonraki pazartesi günü bölgede 132 vatandaşımızın ifadesini almıştık. Üzücü bir olay. Ben öncelikle Alaşehir'de yaşayan insanlarımıza ve tüm kamuoyuna başsağlığı diliyorum. Burada önemli bir konuyu da hassasiyetle dile getirmek istiyorum. Çocuklarımızın takibi konusunda ailelerimize daha çok sorumluluk düştüğünü vurgulamak istiyorum."

Bir gazetecinin, zanlının cezaevinde kendine zarar verip hastaneye kaldırıldığı yönündeki iddialar olduğu yönündeki soruyu Bilgiç, "Basın toplantısına gelmeden 5 dakika önce görüştüm, öyle herhangi bir olay yok. İlgili cezaevi görevlileri ile görüştüm, kendisine zarar verdiğine dair bir emare yok." şeklinde yanıtladı.

Kaymakam Bilgin ise olayın aydınlatılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, anne ve babalara çocuklarına karşı daha dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Alaşehir'de 14 Ekim'de sokağa oynamaya çıkan 4 yaşındaki Irmak Kupal'dan haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı. Evin çevresindeki ormanlık alan ve dere yataklarında küçük kızın izine rastlanamamıştı. Çocuğun ayak tırnaklarındaki genetik rahatsızlığın etkisiyle uzun süre yürüyemeyeceği ve kaçırılmış olma ihtimalinin ağırlık kazanması nedeniyle arama çalışmalarına 1 6 Ekim'de ara verilmişti.

Irmak Kupal'ı öldürdüğünü katıldığı televizyon programında itiraf eden zanlı H.A, dün geniş güvenlik önlemleri altında Alaşehir Adliyesine sevk edilmiş ve mahkemece "canavarca hisle öldürmek" suçundan tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alaşehir'de Kayıp Kız Çocuğunun Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Razer Firefly V2 Pro: Yeni Oyuncu Mouse Padi Geliyor
    19:09 Razer Firefly V2 Pro: Yeni Oyuncu Mouse Padi Geliyor

    Razer, yeni oyuncu mouse padi Firefly V2 Pro ile dikkatleri üzerine çekiyor. 16.8 milyon farklı renkte ışıklandırma çeşidi sunan ürün, oyuncuların performansını artırmayı hedefliyor. Kompakt tasarımı ve yüksek tepki süresi ile FPS oyun severler için ideal bir seçenek olan mouse pad, Razer Synapse 3 uygulaması ile tam entegre çalışıyor. Ürünün Türkiye'ye ne zaman geleceği henüz belli değil.

  • Nuri Alço, Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Hastaneden Taburcu Oluyor

    Usta oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Alço, tedavisinin ardından yarın taburcu olacak.

  • Sinop'un Ayancık ilçesinde otomobil devrildi, 4 kişi yaralandı
    19:08 Sinop'un Ayancık ilçesinde otomobil devrildi, 4 kişi yaralandı

    Sinop'un Ayancık ilçesinde F.I'nın kullandığı otomobil, Yenikonak köyünde kontrolden çıkarak su kanalına devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Ayancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun
    19:03 Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun' dedi. Çiçek, depremin Kayseri'de de hissedildiğini ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

  • Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi
    19:03 Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi

    Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'nde 4 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan 50 polise sertifika verdi. Kursiyerlere sertifikaları, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve diğer yetkililerin katıldığı bir törenle takdim edildi. Atlı polisler, toplumsal olaylar ve kalabalık etkinliklerde asayişin sağlanmasında önemli bir rol oynuyor.

  • Dr. Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı
    19:02 Dr. Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı

    AK Parti'den Düzce Belediye Başkanı seçilen Dr. Faruk Özlü mazbatasını, Düzce Adliyesinde törenle aldı. Özlü, önümüzdeki 5 yılda Düzce'ye büyük ve önemli hizmetler yapacaklarını belirtti.


Advertisement