Alaşehir'in Ulaşım Planları Görüşüldü - Son Dakika
Güncel

Alaşehir'in Ulaşım Planları Görüşüldü

Alaşehir\'in Ulaşım Planları Görüşüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir için hazırladığı Ulaşım Master Planı kapsamında taşımacıların talepleri Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda görüşüldü.

22.06.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yürüttüğü ulaşımda dönüşüm çalışmalarına Alaşehir'de devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Alaşehir ilçesi için hazırlanan Ulaşım Master Planı çerçevesinde taşımacıların taleplerini görüşmek üzere Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ile Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz bir araya geldi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı UKOME Salonu'nda toplantı yapan Başkan Gökhan Karaçoban ve Daire Başkanı Mümin Deniz'e Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürü Akif Ceylan, Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler, Otobüsçüler, Kamyoncular, Kamyonetçiler, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Bünyamin Kapucu ve personel de eşlik etti.

Mahalle Taşımacıları için Hazırlanan Rapor Konuşuldu

Gerçekleşen toplantıyla ilgili bilgi veren Mümin Deniz, "Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planları kapsamında ilçe ilçe program yapıyoruz. Bu ilçelerden bir tanesi de Alaşehir'dir. Alaşehir'in şehir içi ulaşımındaki araçların dönüşümlerini tamamladık. Yani oradaki eski araçların yerine yenileri geldi ve çalışmalarına başladılar. Ancak bir de mahallelerdeki taşımacılar vardı. D4 belge taşımacıları dediğimiz grup, Ulaştırma Bakanlığı'ndan aldıkları belgelerle bu işi yapıyorlardı. Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra bizlere devri yapıldı. Biz de bunlar için Ulaşım Master Planları çerçevesinde planlar yaparak kapasitelerini ölçtük. Bu rapor doğrultusunda da taşımacılara sunum yaptık. Kendileri tarafından değerlendirmeler yapıldı, kabul edenler ve etmeyenler oldu. Bu çerçevede hazırlanan rapordaki konuları görüşmek üzere Sayın Başkanımız Gökhan Karaçoban ve taşımacılar ile bir araya geldik. Alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuşuyoruz.

'Amacımız, Alaşehir'e Standartları Yüksek Ulaşım'

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Alaşehir'in önümüzdeki sezonda Manisa ilinde uygulanacak olan master planında yerinin netleşmesi için bir araya geldik. Taşımacılık hizmetleri veren mevcut kooperatiflerimizin Alaşehir'e standartları çok daha yüksek yeni planlar sağlamak için hem Alaşehir'in hem de Manisa'nın ulaşım Master planına ters düşmeyecek olan çalışmaları gerçekleştirmek için toplandık. Umuyorum Alaşehir için hayırlı kararlar çıkar. İnşallah, vatandaşlarımızın istediği daha kaliteli ve nezih ulaşım hizmetlerini sunmak nasip olur. Bu noktada gereken tüm hassasiyeti göstereceğimizden herkesin emin olmasını diliyorum. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alaşehir'in Ulaşım Planları Görüşüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement