Albimo Alanyaspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Albimo Alanyaspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

15.04.2015 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Albimo Alanyaspor, Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları süren Koray, Kerem ve Emre katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Ayite takımdan ayrı çalıştı.

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada ligin lideri Kayserispor ile oynadıkları maçtan bir puan aldıklarını hatırlattı.

Rakiplerin kazandığı bir haftada bir puan almanın önemli olduğunu belirten Savut, "Ligin tepesinde bulunan ve ligin en iddialı takımından Kayserispor'dan bir puan almak büyük başarıdır. Süper Toto Süper Lige çıkmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimizde sapma yok. Son ana, son dakikaya kadar aynı sıcaklıkta hedefimize ulaşmaya çalışacağız" dedi.

Ligin 28'inci haftasında Adanaspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Savut, şunları kaydetti:

"Adanaspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimiz puan almak için elinden geleni yapacaktır. Bizde rakiplerimizle aramızı açmama adına tüm gücümüzle galip gelmek için oynayacağız. Takımın formu yerinde, galibiyet bize yakın. Adanaspor maçında sahaya kazanmak için çıkacağız. İnşallah da kazanırız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Albimo Alanyaspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement