Albimo Alanyaspor'da Kupa Mesaisi - Son Dakika
Spor

Albimo Alanyaspor'da Kupa Mesaisi

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turda yapacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına devam etti.

27.10.2014 20:37  Güncelleme: 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor haftaiçi Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda yapacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetimindeki idmanda turuncu yeşilli futbolcular beşe iki pas çalışması, taktik antrenman ve duran top çalışması yaptı.

Giresunspor maçı sonrasında hafif sakatlıkları oluşan Burak Uça ile Koray Çölgeçen takımdan ayrı çalışırken sakatlığı devam eden Efecan Karaca, antrenör Süleyman Bayram eşliğinde antrenmanlarını sürdürdü. Üst adalesinde yırtığı bulunan Gökalp Seçal ise son kontrolleri için Ankara'ya gitti.

Antrenmanını izleyen Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu Giresunspor maçında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Deplasmandaki maçı 9 yöneticiyle izlediklerini kaydeden Çavuşoğlu, "Giresunspor maçı 0-0 devam ederken Ayite ile iki net gol pozisyonu yakaladık. Bunları değerlendiremedik ve ardından da kalemizde gol gördük fakat asıl maç bizim için bundan sonra başladı" dedi.

İkinci yarıya çok güzel başladıklarını kaydeden Çavuşoğlu, şunları söyledi: "Emre'nin attığı frikik golü ve ardından Ayite'nin şık golü ile takımımız galip gelmesini bildi. Tabi bu gollerin ardından ev sahibi takım doldur boşaltlarla şansını denese de fırsat vermedik. Hatta birkaç gol pozisyonumuz dahi oldu. Maçı 3-1 de bitirebilirdik ama önemli olan galip bitirerek 3 puan almaktı. Evimize galip olarak döndük."

Bu ligde güçlü veya zayıf takım diye bir durumun olmadığını ifade eden Çavuşoğlu, her takımın bir diğerini yenecek konumda olduğunu kaydetti.

Şuan ki tabloya bakıldığında Osmanlıspor'un lider, Antalyaspor'un ikinci ve Albimo Alanyaspor'un da üçüncü olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Biz mütevazi bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Elbette galibiyetlerde, mağlubiyetlerde ve beraberliklerde yaşayacağız. Önemli olan Albimo Alanyaspor'un lige renk katması ve başarılar elde etmesiydi. Şuana bakıldığında ise yorumcular da bu yönde eleştiri alıyoruz. Basınından halkına, takımından yönetime bir birliktelik sağlandığında her şeyin üstesinden gelinebileceğini gösterdik. Bundan sonra da konumumuzu koruyarak, göstermeye devam etmek istiyoruz" dedi.

Çarşamba günü Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları kupa maçı için yarın Diyarbakır'a gideceklerini ifade eden Çavuşoğlu, hafta sonu da sahalarında lider Osmanlıspor ile karşılaşacaklarını bildirdi.

Çavuşoğlu, Osmanlıspor'un kendileri için çok önemli bir maç olduğunun altını çizerek, "Fakat biz hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Bu maçtan da istediğimiz sonucu elde ederek yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz" ifadesinde bulundu.

Albimo Alanyaspor\'da Kupa Mesaisi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Albimo Alanyaspor'da Kupa Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement