Albimo Alanyaspor, Elazığspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Albimo Alanyaspor, Elazığspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Savut: "Sahaya kazanmak için çıkacağız. İç sahada birkaç haftadır aldığımız mağlubiyet durumuna son vermek istiyoruz"

13.12.2014 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, evinde Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'ndeki idman, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, ter idmanı ve korner atışlarıyla sona erdi.

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta aldıkları Antalyaspor galibiyetinin takımda pozitif bir hava yarattığını söyledi.

Oyuncuların morallerinin yerinde olduğunu belirten Savut, şöyle konuştu:

"Bu olumlu havanın ardından Hüseyin Hoca'nın göreve başlaması bu durumu daha da artırdı. Bizim açımızdan her şey olumlu durumda. Sahamızdaki Elazığspor maçı bizler için çok önemli. İyi hazırlandığımızı ve motive olduğumuzu düşünüyorum. Sahaya kazanmak için çıkacağız. İç sahada birkaç haftadır aldığımız mağlubiyet durumuna son vermek istiyoruz."

Elazığspor karşılaşmasına sakatlığı devam eden Burak ve cezalı Ahmet'ten yoksun çıkacaklarını ifade eden Savut, Cemil'in sakatlıktan yeni çıktığını ve riske edilmeyeceğini sözlerine ekledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Albimo Alanyaspor, Elazığspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement