Albimo Alanyaspor Evinde Farklı Kazandı - Son Dakika
Spor

Albimo Alanyaspor Evinde Farklı Kazandı

Albimo Alanyaspor Evinde Farklı Kazandı

Albimo Alanyaspor, PTT 1. Lig’in 17. haftasında sahasında konuk ettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

25.01.2015 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Albimo Alanyaspor, PTT 1. Lig'in 17. haftasında sahasında konuk ettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın da teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ikinci yarının ilk maçını evlerinde oynadıklarını belirterek, "Bu maçı kazanmanın çok önemli olduğunu biliyorduk. Kazanmak için bir şeylerin yapılması gerekiyordu. Bunun adı özellikle inanmaktı, öz güveni sahaya yansıtmaktı, hırslı olmaktı ve mücadele etmekti. Bugün fazlasıyla oyuncularım bunu yerine getirdik" dedi.

Ligin ikinci yarısına iyi hazırlandıklarını söyleyen Kalpar, kampta güçlendiklerini ve mücadele eden bir takım olduklarını belirtti. Bütün takımların birbirine denk olduğunu ifade eden Kalpar, "Sadece kazanabilmenin gerekliliklerini sahaya doğru yansıttık. Bugün de bunu gerçekleştirdik. Belki ilk 10 dakika zorlandık ama daha sonra lehimize gelişen bir sürü olaylar oldu. Penaltı pozisyonu bizi biraz rahatlattı. Devreye 1-0 galip gitmek büyük bir avantaj. Topun bizde kalması gerekiyordu, acele etmemek gerekiyordu. Bunu yaptık ve ikinci, üçüncü golü de böyle bulduk" diye konuştu.

Oyuncularını kutlayan Kalpar, sadece bir maç kazandıklarını önlerinde daha çok karşılaşma olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:

"Bu köprünün altından çok sular akar. Temiz su da akar, kirli su da akar, taşlı, çakıllı sular da akar ama biz takım olarak birbirimize sarılan, iyi bir takım oyunu ortaya koyan ve ekip ruhunu sahaya yansıtan bir anlayışı ön planda tutuyoruz. Bunu şu anda yaşıyoruz sonuna kadar da yaşatacağız."

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yardımcı Antrenörü Gökmen Barış ise istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "İlk 10 dakikada 2 net pozisyonumuz oldu. Bunları değerlendiremedik. Oyun ortada giderken 45. dakikanın son saniyelerinde penaltı ve kırmızı kart ile 10 kişi kaldık, 1-0 geriye düştük. İkinci yarıda puan alabilmemiz ve galibiyet için öne çıkmamız gerekiyordu. O da tabi arkada boşluklar oluştu. Albimo Alanyaspor girdiği pozisyonları değerlendirdi. İstemediğimiz bir skor aldık. Üzgünüz ama en erken oynayacağımız lig maçında bunu telafi etmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Albimo Alanyaspor Evinde Farklı Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement