Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız? - Son Dakika
Yaşam

Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız?

Birlikte olduğunuz sevgiliniz ya da bir hayatı paylaştığınızı sandığınız eşiniz sizi aldatıyor mu? Peki nasıl anlayacaksınız? İşte yolları...

29.11.2015 10:47  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşiniz sizi aldatıyor mu? Peki nasıl anlayacaksınız? İşte yolları... Gündelik hayatındaki alışkanlıklarını değiştirir ya da yeni hobiler edinir. Alışkanlığı olmadığı halde sık sık hediyeler alır. Olur olmaz nedenlerden kavga çıkarabilir. Sizinle bahaneler yaratarak daha az konuşmaya ve daha az vakit geçirmeye başlar.

ZEVKLERİ DEĞİŞİR

Sık sık kabuslar geçirir ve tanımadığınız kişilerin ismini sayıklar. Sinema ve müzik gibi alanlarda zevkleri değişebilir.

SİZİ BAŞKALARIYLA KIYASLAR

Kendisine daha çok vakit ayırır ve daha fazla bakımlı olmaya başlar. Sizi başkalarıyla kıyaslar.

ELEŞTİRİYİ LABUL ETMEZ

Bu sizin artık tek olmadığınızın göstergesi olabilir. Kendisiyle ilgili hiçbir eleştiriyi kabul etmez.

ŞİFRE KOYMAYA BAŞLAR

Bilgisayarına ve telefonuna şifre koymaya başlar. ''Seni seviyorum'' demeyi bırakır.

Yaptığınız sürprizler karşısında mutlu olmaz. Bu içindeki suçluluk duygusundan kaynaklanır. Eve geç gelmeye başlar. Evdeki sorumluluklarını eskisi gibi yerine getirmemeye başlar. Nasıl göründüğünüzle artık daha az ilgilenir. Saçınız ya da kıyafetlerinizle ilgili yorum yapmaz. Telefonunda arama listesi ve mesaj kutusunu sürekli boş tutmak gibi önlemler alabilir.

EVLİLİKTEN BAHSETMEZ

Arkadaşlarıyla her zamankinden daha fazla vakit geçirmeye başlar. Sabah uyandığında kimin yanında olduğunu anlamak için bir süre etrafına bakar. Evlilik, ev alma gibi gelecek hakkındaki planları konuşmamaya başlar.

Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız?

Son Dakika Yaşam Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • capkin: kadın doyurmazsa erkek aldatır 31 22 Yanıtla
  • Libido: Seven aldatmaz, karaktersiz aldatır. 37 0 Yanıtla
  • Sivridil: Aysel ile tam evden cikarken nuray bizi yakaladi, nurayi tanimamazliktan geldim, ayseli evine biraktim ama icimden yiyecegim fircayi bildigim icin eve gitmek gelmiyordu, cunku nurayda evin anahtari vardi,aksama kadar oyalandim, aksam eve vardigimda ev piril piril temizlenmis, banyo dahil hertaraf parlatilmis ve mutfaktan harika yemek kokulari geliyordu, once bir iki mirin kirin kimdi o gibi sorular, tabi bende cevap hazir, halamin kizi, sonra bir ilgi bir alaka, icimden diyorum boyle ragbet gorecegimi bilsem keske daha yakalansaydim 17 19 Yanıtla nuray: Allah belanı versin senin 21 2 aysel: Sana o kiz kim diye binlerce kez sordum, anlamistim zaten, birde yanimda kiza numara yapiyorsun kiralik daire icinmi geldiniz diye 5 3 Sivridil: Nuray, ellerine saglik yemekler cok guzeldi, erkegin kalbine giden yol mideden gecermis 2 0 sivri dilli: Sakin olun ikinizide ıdare ederim 2 0
  • Zs: Aldatan erkeklerin çoğu, eşimi de seviyorum sevgilimi de diyor. Hayır bu sevgi değil. Eşini çocukları baktığı, yemek,çamaşır gibi şeyleri yaptığı için kaybetmek istemiyor. Sevgilisini de eksik mutluluklarını tamamladığı için kaybetmek istemiyor. Bence ikisini de sevmiyorlar, ihtiyaçlarını karşıladıkları için seviyorum görünüyorlar.Acı ama maalesef gerçek bu. 27 7 Yanıtla Seren: Erkekler ne rahat valla evlenene kadar anaları hizmetini görüyo evlenince karısına gördürüyorlar erkek olmak varmış 1 0
  • Erkan : aynı bennn 18 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi
    07:54 Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi

    Gaziosmanpaşa'da dün meydana gelen toprak kaymasında hasar alan ve tahliye edilen binaların durumu günün ilk ışıklarıyla bir kez daha görüntülendi. Görüntülerde, toprak kaymasıyla birlikte sürüklenen molozlar ve devrilen ağaçlar da yer aldı.

  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı
    01:23 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında, B.G. idaresindeki ticari taksi ile H.A'nın kullandığı ambulans çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık çalışanları P.D. ve Ü.A. yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Olayda yaralanan olmadı.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.


Advertisement