''Aldatma'' Ahmet Levendoğlu Rejisiyle Şehir Tiyatroları'nda - Son Dakika
Güncel

''Aldatma'' Ahmet Levendoğlu Rejisiyle Şehir Tiyatroları'nda

\'\'Aldatma\'\' Ahmet Levendoğlu Rejisiyle Şehir Tiyatroları\'nda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Harold Pinter'in yazdığı, Haluk Bilginer'in çevirisini yaptığı Aldatma adlı oyunu bu hafta seyirciyle buluşturuyor.

19.10.2016 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Leventoğlu'nun yönettiği oyun 19 Ekim 2016 Çarşamba günü (bugün) saat 20.30'da Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde prömiyerini yapıyor.

Oyunun konusu;

Çağdaş İngiliz tiyatrosunun en önemli yazarlarından Harold Pinter, Aldatma'da "kadın, kocası ve sevgilisi" üçgeni çerçevesinde, çok katmanlı aldatma olgusunu irdelerken; güç, hırs, tutku, dostluk, aile gibi kavramları özgün tiyatro dili ile sorguluyor.

Sahne tasarımını Aysel Doğan'ın, kostüm tasarımını Nihal Kaplangı'nın, ışık tasarımını Kemal Yiğitcan'ın, efekt tasarımını Hamza Değirmenci'nin, video tasarımını Emre Turgaylı'nın yaptığı oyunda; Şebnem Köstem, Gökçer Genç, Direnç Dedeoğlu ve Burak Davutoğlu rol alıyor.

Oyun; 19-22 ve 26- 29 Ekim 2016 tarihleri arasında Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde, 9-12 ve 16-19 Kasım 2016 tarihleri arasında Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde, 1-3 Aralık 2016 tarihleri arasında ise Gaziosmanpaşa Sahnesi'nde seyirciyle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Aldatma'' Ahmet Levendoğlu Rejisiyle Şehir Tiyatroları'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement