Aldido'dan Sepet Fırsat'ı - Son Dakika
Ekonomi

Aldido'dan Sepet Fırsat'ı

Aldido\'dan Sepet Fırsat\'ı

Alışverişi sitesi Aldido.com, ‘Sepet Fırsatı’ ile 23 kategoriden oluşan ürün yelpazesinde her gün için seçmiş olduğu tek üründe yüzde 70’e varan indirim uyguluyor.

18.11.2014 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alışverişi sitesi Aldido.com, 'Sepet Fırsatı' ile 23 kategoriden oluşan ürün yelpazesinde her gün için seçmiş olduğu tek üründe yüzde 70'e varan indirim uyguluyor.

Yüzbinlerce ürünü ziyaretçileri ile buluşturan Türkiye'nin en yeni alışveriş sitesi Aldido.com, 23 kategoriden oluşan ürün yelpazesinde; her gün için seçmiş olduğu tek üründe yüzde 70'e varan indirim uyguluyor. "Sepet Fırsatı" adı verilen kampanyada; elektronikten kozmetiğe, mutfak eşyalarından tekstil ürünlerine kadar satışı yapılan her kategoriden bir ürüne indirim yapılıyor.

Aldido.com CEO'su Gökhan Yavaş, "Satış yaptığımız 23 kategoriden seçtiğimiz bir ürüne her gün yüzde 70'e varan indirimler uyguluyoruz. Müşterilerimiz her ay 23 kategori içinden ihtiyacı olan bir ürünü, çok uygun fiyatta sitemizde bulabilecek. Kampanya süresince ürün çeşidimizi sürekli arttırarak, bizi takip eden müşterilerimize çok özel fırsatlar sunmaya devam edeceğiz. "Sepet Fırsatı" kampanyası dahilinde müşterilerimiz; ödemelerini kredi kartı ile 9'a varan taksit yanında EFT, havale ve Paypal'la da yapabilecekler" dedi.

Aldido.com; Bilgisayardan-cep telefonuna, tekstilden-çocuk ürünlerine, elektronikten-yapı markete kadar toplam 23 kategoriden; yaklaşık 200 bin ürünün satışını gerçekleştiriyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Aldido'dan Sepet Fırsat'ı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement