Aldırmaz'dan Aesob'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aldırmaz'dan Aesob'a Ziyaret

Adana Büyükşehir Başkan Vekili Aldırmaz: "Esnafımızın, sanatkarımızın işini kolaylaştırmak, ürününün hak ettiği değeri bulmasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz"

10.01.2014 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, esnafın işini kolaylaştırmak ve ürünlerinin hak ettiği değeri bulmasını sağlamak için belediyenin elinden gelen her şeyi yaptıklarını bildirdi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (AESOB) Başkanı Kazım Barışık'ı ziyaret eden Aldırmaz, ardından Adana Kaportacılar Odası ile Yoğurtçular, Sütçüler, Peynirciler ve Şarkütericiler Odası Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

Aldırmaz, burada yaptığı konuşmada, "Esnafımızın, sanatkarımızın işini kolaylaştırmak, ürününün hak ettiği değeri bulmasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kendisinin de bir marangoz çocuğu olduğunu, bununla da her zaman iftihar ettiğini belirten Aldırmaz, şunları kaydetti:

"Esnaf ve sanatkar değimiz zaman, halkın, eşini, oğlunu, kızını emanet ettiği, güvendiği insan gelir aklımıza. Halkla birebir teması, iletişimi olan insanlardır. Bir sanatçı eser oluştururken sevgisini ortaya koyduğu için ürününe ruh katar. Sanatkarın ürününde ruh vardır, onun yaşam biçimi vardır. Ne mutlu sanatkar olana, ne mutlu sanatkar çocuğu olana, ne mutlu sanatkar olarak halkımıza hizmet edenlere. Biz sanatımızın, sanatkarımızın kaybolmaması için elimizden gelen her şeyi şimdiye kadar yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aldırmaz'dan Aesob'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement