Alex Açıkladı! Fenerbahçe Maçına Gidecek Mi? - Son Dakika
Spor

Alex Açıkladı! Fenerbahçe Maçına Gidecek Mi?

Alex Açıkladı! Fenerbahçe Maçına Gidecek Mi?

İstanbul'a gelen Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, spekülasyonlara neden olmamak için bu akşam Fenerbahçe Ülker'in oynayacağı maça gitmeyeceğini açıkladı.

14.04.2015 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açıklamalarda bulunan Alex de Souza "Geçen sezon yine bir Avrupa maçı öncesi gelmiş ve karşılaşmayı tribünden izlemiştim. Bu durumu speküle edip, farklı yönlere çekmişlerdi. Bu kez de Fenerbahçe'nin, THY Avrupa Basketbol Ligi çeyrek final ilk maçı öncesi İstanbul'a geldim. Amacım karşılaşmayı izlemekti. Ancak geçen seferki olayları gözönünde bulundurup, takıma zarar gelmemesi için basketbol maçını televizyondan izleyeceğim. Ama gönlüm onlarla birlikte olacak" dedi.

Alex önceki akşam Atatürk Havalimanı'ndaki karşılama için de bir değerlendirme yaptı, "Sanki hep Türkiye'deymişim gibi geldi bana. Bu büyük sevgi karşısında büyük mutluluk duydum. Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Hala beni unutmadılar. Ben de onları unutmadım, hiç unutmayacağım. Şimdi Türkiye'de yeniden olmanın mutluluğunu yaşarken, takım arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyorum. Ve onlara 20. şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Eminim ki, sezon sonunda 4. yıldızı göğüslerine takacaklar" dedi.

Yaşamı ile ilgili hazırlanacak belgesel ve yazılacak kitap için Türkiye'ye gelen Alex'in, bir hafta boyunca İstanbul'da kalacağı, izin alındığı taktirde çekimleri Samandıra, Dereağzı ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapmayı arzuladığı öğrenildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Alex Açıkladı! Fenerbahçe Maçına Gidecek Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement