Alex de Souza: Aziz Yıldırım'ın Fotoğrafını Yaktılar - Son Dakika
Spor

Alex de Souza: Aziz Yıldırım'ın Fotoğrafını Yaktılar

Alex de Souza: Aziz Yıldırım\'ın Fotoğrafını Yaktılar

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex, biyografisini yazdığı kitabında, kontratının feshedildiği gün bir grup taraftarın Aziz Yıldırım'ın fotoğrafını yaktığını söyledi.

23.11.2015 10:35  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde gönderilen kaptan Alex de Souza, biyografisini yazdığı kitabında, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"... Kasımpaşa maçı geldi çattı. İlk 11'deydim. Devre arasında Aykut Kocaman soyunma odasına girdi ve herkese bağırdı. Beni de oyundan aldı. Duşa girip, tribüne çıktım. Takım maçı kaybetti. Oyundan alınmak beni sinirlendirdi. Başkanın kardeşi soyunma odasına geldi ve bağırmaya başladı. Sonra başkan geldi ve, 'Artık yeter. Kimseyle uğraşamam. Böyle devam edemeyiz. Gitmek isteyen varsa söylesin ve gitsin' dedi. Ben de artık böyle devam edemeyeceğimi söyleyerek, 'İsterseniz gönderin' dedim."

"DELİRMİŞ OLMALISIN ALEX"

" Brezilya'ya döneceğim zaman, birçok eşya olduğu için jet kiralamak istedim. Bana 600 bin euro fiyat çıkardılar. Karım bana, 'Delirmiş olmalısın' dedi. Sonrasında bir iş adamı, Fenerbahçe'ye yaptıklarıma karşı masrafı üstleneceğini söyledi. 100 bin euroya bu sorunu hallettik."

"SAMET KARAKTERİNİ GÖSTERDİ"

"Başkan, Samet Güzel'i zorlayarak röportaj yaptırdı. Ben de gerçekleri açıklamak için ayrılmadan röportaj yaptım. Benim röportajımdan bir saat önce Samet görevi bırakarak karakterini ve bağlılığını göstermiş oldu. Bu yaşananlar, söylediklerimin doğruluğunu gösteriyordu."

"KALMAK İSTİYORSAN ALTYAPIYLA ÇALIŞACAKSIN"

"Başkanla buluşmaya gittiğimde trafik nedeniyle 15 dakika geç kaldım. Ama başkan bilerek geciktiğimi düşündü. Sonra Aziz Yıldırım, avukatıyla birlikte geldi. Beni odasına çağırdı. Bacak bacak üstüne atıp oturdum. Bana, 'Ne haber Alex? Ne oldu?' dedi. Ben de kendisine, 'Benim sormam lazım. Teknik direktörün beni kovdu' cevabını verdim. Başkan bunun üzerine, 'Hoca ne dediyse o olacak. Kalmak istiyorsan altyapıyla çalışacaksın. Ayrılmak istiyorsan kontratı feshedeceğiz.' dedi. Ben de o zaman ayrılacağımı söyledim. El sıkıştık. Bana ertesi gün imzalar için gelmemi söyledi ancak ben hemen halletmek istedim ve 3 dakikada imzalar atıldı."

"BAŞKANIN FOTOĞRAFINI YAKTILAR"

"Kontratım feshedildikten sonra yemek düzenledik. Garson bana, 'Evine dönmelisin, insanlar senin için geliyor' dedi. İnanılmazdı. Sonra bir telefon aldım ve birçok insanın eve geldiği bilgisini verdiler. Yemeği yarıda bıraktım, eve döndüm. Maç kalabalığı vardı. Hızlıca garajıma girdim, eve geldim. Pencereden baktığımda kalabalık muazzamdı. Herkes destek için gelmişti. Rahatsızlık vermediler. Galatasaray, Beşiktaş formalılar, bayraklılar bile vardı. Adıma şarkılar söylediler. Başkan hakkında kötü sözler sarf ettiler. Fotoğrafını yakanlar oldu. Kalabalık bitmiyordu, gidenlerin yerine daha fazlası geliyordu. Çılgıncaydı."

Son Dakika Spor Alex de Souza: Aziz Yıldırım'ın Fotoğrafını Yaktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Bir garip yolcu: Alex sağlam karakterli iyi bir futbolcuydu. .. 7 1 Yanıtla
  • general: bu paragoz kitabin satilmasi icin koyun inek ariyor sen kendi insanligini bitirdin sarlaton 2 6 Yanıtla
  • Adalet: Bi sus artık alex sus. 5 3 Yanıtla
  • gs190546: Azizin ne olduğunu dünya cumle alem biliyor alex senin ne kadar karekterli olduğun futbol ahlakindan rakip taraftarlara bile kendini sevdirmenden belli azizi takma kafana sen adamliginla zaten iyi bir ders verdin ona 5 1 Yanıtla
  • Sinan: Ya yeter be Alex...kabak tadi vermeye basladi... 2 3 Yanıtla
  • adanalı ahmet müftüoğlu: beyefendi jet kiralamak istemiş pahaliysa memleketinden jet tutsaydin.bizden bir keriz çıkmış o parayla fakirlere yardım etseydi ya 3 2 Yanıtla
  • Gardaş: Sıktın sende yav sanki bedavaya oynadın oynadıysan paranla oynasın gözüm sizler bizler birer emekçiyiz kalıcı değiliz malesef 1 4 Yanıtla
  • 23: Sen bi kaybol meke 0 3 Yanıtla
  • isimsiz hazır cevap : canimsin alex cansin can. alex candir gerisinde 1 2 Yanıtla
  • Hüseyin: Keşke gitmeseydin kaptan. Galatasaray da devam etseydin. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement