Alex de Souza Şoku! - Son Dakika
Spor

Alex de Souza Şoku!

Brezilya Teknik Direktörü Carlos Dunga'nın, taraftar baskısına karşın Türkiye maçı kadrosuna Alex de Souza'yı almayı düşünmediği ortaya çıktı.

18.10.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alex de Souza'dan Fenerbahçe taraftarına kötü haber geldi. Brezilya Milli Takımı'nın 12 Kasım'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Türkiye ile oynayacağı karşılaşma için teknik direktör Carlos Dunga'ya bir süredir, Alex de Souza'yı da kadroya alması yönünde baskı yapılıyordu. Brezilyalı ve Türk taraftarlar sosyal medya üzerinden deneyimli teknik adama seslenerek, bir kez daha Kadıköy'de oynama isteğini açıklamış Alex'in de Sambacılarla Türkiye'ye gelmesini istiyorlardı.

Ancak taraftarın bu talebinin gerçekleşmeyeceği ve Dunga'nın milli takım tercihinde Coritiba kaptanına yer olmadığı ortaya çıktı. Brezilya Ligi'nde, Türkiye'deki maçın oynanacağı tarihler, ligin son haftalarına denk gelecek ve şampiyonluk ile kümede kalma mücadelelerinin kaderi çizilecek. Bu yüzden Dunga'nın 12 Kasım Türkiye ve 18 Kasım Avusturya maçları için Brezilya Ligi'ndeki önemli oyuncuları kadroya almayı düşünmediği belirtildi.

''Amerika'dan teklif aldım''

Öte yandan Alex Brezilya basınına yaptığı açıklamada emeklilik tarihinde bir değişiklik olmadığını duyurdu. Son zamanlarda Amerika takımlarından transfer teklifi aldığı ve kariyerini ABD'de sürdüreceği iddiaları ortaya atılan 37 yaşındaki oyuncu, "Amerika'da oynama fırsatım oldu ancak bunları geri çevirdim. Aslında daha futbol oynamak için gerekli enerjiye sahibim ve 1-2 yıl daha oynayabilirim. Ancak 7 Aralık'ta oynanacak Bahia maçı ile kariyerimi noktalayacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Alex de Souza Şoku! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement