Alex Devam mı Ediyor? - Son Dakika
Spor

Alex Devam mı Ediyor?

Alex Devam mı Ediyor?

Brezilyalı yıldız, sezon sonunda emeklilik kararını tekrar gözden geçireceğini söyledi.

22.11.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin efsane yıldızı Alex de Souza, Brezilya'da liglerin sona ermesiyle emekliye ayrılma kararını sezon sonunda tekrar değerlendirmeye alacağını belirtti.Sampiy10'un haberine göre sarı lacivertlilerden olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra ülkesine dönerek Coritiba forması giymeye başlayan Alex, "Fikrimi değiştirmek ancak kulüple yapacağımız iyi ve detaylı bir görüşme ile mümkün olabilir. Ortada bir projeyle mümkün olaiblir. Bu düşüncelerin hayata geçirilmesiyle olabilir." şeklinde konuştu.

2002 Dünya Kupası'na katılamama pişmanlığı yaşayan Brezilyalı yıldız, "Bunun adaletsiz bir durum olduğunu düşünmüyorum ancak o döneme baktığımda 'Ben de oynayabilirmişim' diyorum." ifadelerini kullandı.

Kadıköy'de heykeli dikilen tecrübeli oyuncu, "Bunun orada geçirdiğim tüm zamanlar için olduğunu biliyorum. Bana ilk söylediklerinde bunun bir şaka olacağını düşündüm. Bir gün birileri geldi ve vücut ölçülerimi aldılar. Ayakkabılarımıa baktılar ve sonra bir baktım ki gerçek olmuş." dedi.

İlk Avrupa serüveni hakkında ise, "Sıkıntılı bir anlaşma olmuştu. Ne yazık ki o dönem Parma, uygun bir durumda değildi. Bu yüzden sadece beş maçta forma giyebildim." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Alex Devam mı Ediyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement