Alex'ten Aykut Kocaman'a Sitem - Son Dakika
Spor

Alex'ten Aykut Kocaman'a Sitem

Alex\'ten Aykut Kocaman\'a Sitem

Alex de Souza, Instagram hesabından hayatını anlatan kitabıyla ilgili bilgi verirken Aykut Kocaman'ın kitabı için konuşmak istemediğini belirtti.

22.04.2014 16:02  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman'la yaşadığı sorunlar yüzünde çok sevdiği Fenerbahçe'den ayrılıp Brezilya'nın Coritiba takımına giden Alex de Souza, sezon sonunda aktif futbol hayatına son noktayı koymaya hazırlanırken, eski hocasına sitem etti.

"KOCAMAN BENİMLE KONUŞMAK İSTEMEDİ"

Alex de Souza Instagram hesabından hayatını anlatan kitabıyla ilgili bilgi verdi. Aykut Kocaman'ın kitabı için konuşmak istemediğini belirtti.  Aziz Yıldırım'ın yaşadığı sıkıntılar nedeniyle konuşma fırsatı bulamadığını ifade eden Alex, "Maalesef mücadele ettiği zorluklardan dolayı Başkan Aziz Yıldırım bizimle konuşamadı, Aykut Kocaman ise konuşmak istemedi" dedi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Alex'ten Aykut Kocaman'a Sitem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MURAT TÜRK: ALEXİM ONLAR KARAKTERSİZ LÜTFEN AZİZ LAYIK OLDUĞU DELİĞE TIKILINCA SENİ BEKLİYORUZ... 11 6 Yanıtla asd: sen karaktersiz dediğin aykut kocamanın tırnağı olamazsın.alex forma giyemeyince bunlar.avrupanın en büyük takımlarında bile bu böyledir.ister alex ol ister messi 90 dakika aynı perfonmansı gösteremiyorsan oyundan alınırsın.alex gitti diye fenerbahçe bitmez.üstelik o gittikten sonra daha güzel oynamaya başladık.çünkü bütün toplar onda toplanıyordu.ona bağlıydı takım.ama şimdi herkes yeteneklerini gösteriyor 0 0

Advertisement