Alexis Sanchez Olumlu Sinyaller Verdi - Son Dakika
Spor

Alexis Sanchez Olumlu Sinyaller Verdi

Alexis Sanchez Olumlu Sinyaller Verdi

Transfer döneminde adından söz ettiren Arsenal ne durumda?

04.08.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsenal’in büyük ses getiren yaz transferi Alexis Sanchez, Londra ekibinde gördüğü ilgiden sonra şüphesiz çok doğru bir karar verdiğini düşünüyordur.

Benfica’yı 5-1 mağlup eden Arsenal’de Yaya Sonogo 4 gol atıp yıldızlaşırken Galatasaray ile adı anılan Joel Campbell da takımının diğer golünü atmıştı. Londra ekibinin mükemmel performansını kenara bırakırsak herkesin aklındaki soru Alexis Sanchez’in performansının nasıl olacağıydı.

Şilili yıldız, Arsenal formasıyla ilk kez bitime 16 dakika kala tanıştı. Çok başarılı bir Dünya Kupası geçiren Sanchez, Barcelona’dan tam 35 milyon Sterlin karşılığında Arsenal’e transfer oldu ve kesinlikle oyunda kaldığı 16 dakika itibariyle taraflı tarafsız herkesi etkilemeyi başardı. Topla her buluştuğu anda hız ve dribling yeteneklerini konuşturan Alexis Sanchez, mümkün olduğu kadar dikine oynayıp içeri girmeye çalıştı.

Günün yıldızı ise şüphesiz 45 dakikada hattrick yapan Yaya Sonogo’ydu. Joel Campbell’ın da performansı hafife alınamaz. Topla her buluştuğunda Benfica defansına zor anlar yaşattı ve ayağına top da çok yakıştı. Hatta maç öyle bir maçtı ki yakaladığı şansları değerlendirebilse bir hattrick de Campbell yapabilirdi.

Aaron Ramsey ise bildiğimiz gibi. Gol atamasa da Arsenal formasıyla yıldızlaşmaya devam etti.

Mesut Özil ya da Giroud oynamadı fakat gözlerin onları aradığı da pek söylenemez zira sahada müthiş bir Arsenal vardı.

Arsenal’in hedefinde şimdi haftaya İngiltere Community Shield Kupası’nı kaldırmak için mücadele edecekleri Manchester City var. Premier Lig şampiyonu ve FA Cup şampiyonunun kozlarını paylaştığı Community Shield’in ülkemizde karşılığı ise Süper Kupa.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Alexis Sanchez Olumlu Sinyaller Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement