Aleyna Akçınar Fetih Kupası'nda - Son Dakika
Yerel

Aleyna Akçınar Fetih Kupası'nda

Aleyna Akçınar Fetih Kupası\'nda

Mersinli okçu Aleyna Akçınar, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan 4. Geleneksel Fetih Kupası Okçuluk yarışmalarında Mersin’i temsil edecek.

25.05.2016 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersinli okçu Aleyna Akçınar, İstanbul'da gerçekleştirilecek olan 4. Geleneksel Fetih Kupası Okçuluk yarışmalarında Mersin'i temsil edecek.

Dünyada düzenlenen en büyük sivil okçuluk organizasyonu olarak kabul edilen Geleneksel Fetih Kupası Okçuluk yarışmalarına Mersin'i temsilen Aleyna Akçınar, antrenörü Aytekin Ataş ile birlikte davet edildi. Dünya çapında katılımcılarla gelenekselleşen Fetih Kupası, 29 Mayıs 2016 tarihinde Okmeydanı Okçular Vakfı'nda, Türkiye Okçuluk Federasyonu, Dünya Okçuluk Federasyonu ve Dünya Etno Sporları Konfederasyonu iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Dünyanın en iyi sporcularının katılacağı böylesine güzel bir organizasyonda bulunmanın öncelikle sporcusu adına gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Okçuluk Antrenörü Aytekin Ataş, "Bu yarışmadaki hedefimiz, bilgi ve tecrübelerimizin artmasının yanında derece alarak Mersin'e dönmek olacaktır. Bugüne dek sürdürdüğümüz disiplinli çalışmanın karşılığı olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin yanında Aleyna'nın da almış olduğu başarılarla Mersin'in adını öncelikle ülkemizde, sonrasında dünya çapında duyurması, emeklerimizin karşılığı olarak bizleri manevi yönden mutlu etmektedir" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aleyna Akçınar Fetih Kupası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement