ALH Konserleri 'Aralık'sız Devam Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

ALH Konserleri 'Aralık'sız Devam Ediyor

Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri'nin Aralık ayındaki ilk etkinliğini Esen Kıvrak (keman), Çağ Erçağ (çello) ve Başar Can Kıvrak (piyano) gerçekleştirilecek.

02.12.2014 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borusan Quartet ile ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atan Esen Kıvrak (keman), Çağ Erçağ (viyolonsel) ve 1. Uluslararası Ferdi Statzer Piyano Yarışmasında derece sahibi olan Barış Can Kıvrak, Çaykovski'nin dev eseri olan Piyanolu Trio'yu ve Piazzola'nın Barok ile tangoyu birleştirdiği Mevsimler'i seslendirecekler.

3 Aralık: ÜÇ ÇALGI İKİ ÖYKÜ

ESEN KIVRAK (keman)/ ÇAĞ ERÇAĞ (viyolonsel)/ BAŞAR CAN KIVRAK (piyano)

Esen Kıvrak, İzmir Devlet Konservatuvarı'nda Hazar Alapınar; Viyana Müzik Akademisi'nde Josef Sivo ile çalıştı. 2006'da Michael Frischenschlager'in sınıfında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2005'te Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın ilk asil keman sanatçısı, 2006'da Lizbon Metropolitan Orkestrası'nda konuk başkemancı oldu. Üyesi olduğu Borusan Quartet ile ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza attı.

Çağ Erçağ, Hacettepe Konservatuvarı'nda Jozsef Györffy ve Doğan Cangal'dan eğitim aldı; Gürer Aykal, Fazıl Say, Ayla Erduran, Ayşegül Sarıca, Robert Cohen, Alexander Rudin ve Daniel Grosgurin gibi birçok sanatçıyla konser verdi; 2003'te Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası solist viyolonsel görevine getirilen Erçağ, aynı zamanda Borusan Quartet ile ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza attı.

Barış Can Kıvrak, Ozan Bilen ve Emre Şen ile piyanoya başladı; Bilkent Konservatuvarı'nda Namık Sultanov ve Gülnara Aziz, 2005'te Gülsin Onay, Moskova Çaykovski Devlet Konservatuvarı'nda Eliso Virsaladze ile çalışmalarını sürdürdü. Can Kıvrak, 1. Uluslararası Ferdi Statzer Piyano Yarışması aldığı derecenin yanı sıra, 2004 "Yamaha Bursu"nun sahibi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat ALH Konserleri 'Aralık'sız Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement