Ali Ağaoğlu, BBC'ye Röportaj Verdi: Kuveyt Kraliçesine "S... Git" Dedim - Son Dakika
Magazin

Ali Ağaoğlu, BBC'ye Röportaj Verdi: Kuveyt Kraliçesine "S... Git" Dedim

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, BBC için hazırlanan Türkiye belgeselinde konuştu. Ağaoğlu, evine talip olan Kuveyt Kraliçesine "s... git" dediğini söyleyerek ilginç bir açıklama yaptı.

27.03.2017 15:48  Güncelleme: 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBC, Türkiye'yle ilgili belgesel türünde iki bölümlük bir dizi yayınladı. Belgeselde, iş adamı Ali Ağaoğlu ile gerçekleştirilen röportaja da yer verildi. Ağaoğlu'nun ifadeleri tartışma yaratacak cinstendi.

ALİ AĞAOĞLU KUVEYT KRALİÇESİNE KÜFÜR ETTİ

BBC ekibine yaşadığı yalıyı geziren Ağaoğlu, "Burada kimse yaşamıyor benden başka. Kiracılar vardı. 3 milyon dolar verip benim keyfime ortak olacaklardı, hepsini gönderdim" diye konuştu.


Ağaoğlu evini isteyen Kuveyt Kraliçesi ile ilgili anısını da şöyle anlattı: Zaten Boğaz'da 9-10 tane yalım var. Bir kere Kuveyt Kraliçesi'ni burada misafir ettim. O talip oldu. 'S... git' dedim. Gitsin o b... Thames Nehri'nin kenarında yer alsın" ifadesini kullandı.

"İNGİLTERE EKONOMİSİ BEN OLMASAM BATAR"

"Ben olmasam İngiltere ekonomisi batar" iddiasında bulunan Ağaoğlu, "Dünyada en çok Rolls Royce'u olanlardan biriyim. Yanılmıyorsam 12 tane Rolls Royce'um, 10 tane de Bentley'im var" dedi.

İşte o belgeselden birkaç kare;


Ali Ağaoğlu, BBC\'ye Röportaj Verdi: Kuveyt Kraliçesine "S... Git" Dedim

Son Dakika Magazin Ali Ağaoğlu, BBC'ye Röportaj Verdi: Kuveyt Kraliçesine 'S... Git' Dedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement