Ali Ağaoğlu: Lafımın Arkasındayım - Son Dakika
Güncel

Ali Ağaoğlu: Lafımın Arkasındayım

Ali Ağaoğlu: Lafımın Arkasındayım

İş adamı Ali Ağaoğlu, 'Kılıçdaroğlu özür diledi' açıklamasına gelen tepkilerle ilgili, "Söyleyeceğimi söyledim. Lafımın arkasındayım." dedi.

11.09.2014 12:02  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da katıldığı emlak fuarında gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun özür dilediği yönündeki iddiasının ardından CHP ve şahit gösterdiği Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin açıklamaları sorulan Ali Ağaoğlu, "Söyleyeceğimi söyledim. Lafımın arkasındayım." dedi.

"SİYASETÇİ OLMAK ZOR İŞ, BAŞKANIN DEDİĞİ DOĞRUDUR"

Ağaoğlu, İlgezdi'nin tepkisiyle ilgili de, "Başkandır, söylediği doğrudur. Siyasetçi olmak zordur. Başkanın dediği doğrudur" diye konuştu.

"KILIÇDAROĞLU ÖZÜR DİLEDİ"

Ağaoğlu geçtiğimiz gün bir basın açıklaması yapmış ve TÜRGEV'e arazi bağılamadığını, konuyla ilgili CHP liderinin de kendisinden özür dilediğini söylemişti. Buna şahit olarak da CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi göstermişti.

İlgezdi ise İş adamı Ali Ağaoğlu'nun iddiasını sert bir dille yalanlamıştı. İlgezdi, "TÜRGEV'e verildiği iddia edilen bir araziyle ilgili sayın genel başkanın kendisinden özür dilediğini ve yanında benim olduğunu iddia etti. Benim ne böyle bir şeyden haberim var, ne sayın genel başkanla görüşmesinden haberim var" demişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ali Ağaoğlu: Lafımın Arkasındayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • reis: Hic sevmedim seni ali Ağaoğlu 33 2 Yanıtla
  • ALİHANCER: paran olmasaydı. bu tiple pazarda limon satsatsaydın kimse almazdı senden agaaaaaaa. 24 2 Yanıtla
  • ali: Cebinde paran olmazsa kim onune alipta dinlerdi seni sayin agaoglu. . . agaoglu haberlerinden kurtulamiyoruz bu aralar cok lazimdi ya. . 24 2 Yanıtla
  • ROK: terbiyesiz adam yazıklar olsun kızı yaşında sevgilisi var sapık 25 0 Yanıtla
  • Hasan Adıyaman: ağaoğlu paşaoğlu, bakanoğlu ve hocaoğlu bunların tamamı devletin kredileri ile lale devrini yaşıyorlar, devletin ve milletin paralarını arsızca ve hayasızca yiyorlar, yiyorlar ve gözleri patlarcasına yiyorlar, ben islam dininde kul hakkı yemenin en büyük günah olduğunu biliyorum da bunların dinlerinde kul hakkı yemek serbestmi acaba işte orasını bilemiyorum. 21 1 Yanıtla eski akp li: müslüman tipi var mı ? bu meymenetsizde sence. . Ayrıca kul hakkına dikkat etmeyen sadece münafık olabilir. Kıldığı namaz tuttuğu oruç onun hakkaniyetli biri olduğunu göstermez saygılar. Ak partiye oy verdiğim için köpek gibi pişmanım. 0 0
  • mert: bi bitmediniz ağalar mesihler şıhlar şehler 20 0 Yanıtla
  • ahsen mert: senin de biter bir gün para ali ağa. Neler geldi, neler gecti bu diyardan. sen kımsin ? 17 2 Yanıtla
  • kadir: bırak bu memleketi alimisin nesin sen git kızın yaşındakilerinden eğlen 17 0 Yanıtla
  • Saner: Sen önce 22 lik sevgiline sahip çık. . Sağda solda asansör kazasında vefat edenler için espri yapıyor. . 16 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement