Ali Ağaoğlu, Spor Tutkunu Sevgilisine Fitness Merkezi Emanet Etti - Son Dakika
Magazin

Ali Ağaoğlu, Spor Tutkunu Sevgilisine Fitness Merkezi Emanet Etti

Geçtiğimiz aylarda sevgilisiyle pilates görüntüleri ortaya çıkan Ali Ağaoğlu, 5 aylık sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ı fitness ve yaşam merkezinin başına geçirdi.

10.12.2016 15:47  Güncelleme: 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali Ağaoğlu, 5 aydır birlikte olduğu spor tutkunu sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a büyük bir jestte bulundu. Sevgilisinin spora olan merakına uyum sağlamaya çalışan Ağaoğlu, son olarak bir konut projesinin fitness merkezini ona emanet etti.

PİLATES ZEVKİNE ORTAK OLMUŞTU

Sevgilisiyle yarı çıplak halde pilates görüntüleri ortaya çıkan ve 'karizmayı çizdirdi' yorumları yapılan Ağaoğlu, "Ağa'nın karizması çizilmez. Bir yıldır pilates yapıyorum, görüntüleri Duygu koymuş, görmedim bile. Ayrıca hiç kızmadım. İsteyen istediğini söylesin." açıklamasında bulunarak sevgilisine destek çıkmıştı. Şimdi ise, Bahçelievler'de yaptığı konut projesinde bulunan fitness ve yaşam merkezini sevgilisine emanet etti.

"HİÇ PES ETMEDİM"

Ritmik jimnastikte 17 senelik geçmişi olduğu bilinen ve sosyal medyadan sık sık antrenman videoları paylaşan Duygu Su Gülpınar, "Yarışmalardan derece alacağıma ve iyi bir antrenör olacağıma kimse inanmamıştı. Ama ben hiç pes etmedim" açıklamasını yapmıştı.

Ali Ağaoğlu, Spor Tutkunu Sevgilisine Fitness Merkezi Emanet Etti

Son Dakika Magazin Ali Ağaoğlu, Spor Tutkunu Sevgilisine Fitness Merkezi Emanet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement