Ali Ergöçmez Genç İletişimcilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ali Ergöçmez Genç İletişimcilerle Buluştu

Doç. Dr. Ahmet Talimciler tarafından verilen Spor Medyası dersi kapsamında, Altınordu Spor Kulübü Medya İlişkileri Direktörü Ali Ergöçmez, öğrencilerle buluştu.

27.05.2015 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Medyası dersi kapsamında İletişim Fakültesi'ni ziyaret eden Ali Ergöçmez öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Kendisi de Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Ergöçmez, meslek hayatındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Medya sektöründe uzmanlaşmanın önemine vurgu yapan Ergöçmez, günümüz koşullarında sadece spor yazarlığına yönelmenin uzmanlaşma açısından yeterli olmadığını, bu alanda faaliyet göstermek isteyen öğrencilerin kendilerine alan içinden bir dal seçmeleri gerektiğini belirtti.

"Futbol artık çok popüler değil. Binlerce insan bu konuyla ilgileniyor. Buz sporları konusunda yazı yazabilecek bir tane yetkin insan yok. Bunun gibi göz önünde olmayan alanlara yönelenler kazanır" diyen Ergöçmez sözlerine "Spor muhabirliği çok renkli, çok seyahatli, çok eğlenceli bir alan. Spor yazarlığı demek, bütün sporlardan anlamak demektir. Biz yirmi senemizi bu işe verirken, bir eski futbolcunun, basketbolcunun bu işi yapması ve bizim on beş katımız para kazanması saçmalık. Sektörde yer almak isteyen öğrencilerin, bu durumla mücadele etmeleri gerekir" diye devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Ergöçmez Genç İletişimcilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement