"Kırkpınar'ı Yeniden Kazanacağım" - Son Dakika
Spor

"Kırkpınar'ı Yeniden Kazanacağım"

"Kırkpınar\'ı Yeniden Kazanacağım"

Kırkpınar Başpehlivanlarından Ali Gürbüz, "Cezam bittiğinde yeniden altın kemeri Antalya'ya getireceğim." dedi.

18.08.2014 16:41  Güncelleme: 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırkpınar Başpehlivanlarından Ali Gürbüz, 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni bu yıl televizyondan izlemenin zor geldiğini belirterek, "Cezam bittiğinde yeniden altın kemeri Antalya'ya getireceğim" dedi.

5 yıl aradan sonra bugün yeniden kendisini Antalya Büyükşehir Belediyesi sporcusu yapan sözleşmeyi imzalayan Kırkpınar Başpehlivanlarından Ali Gürbüz, artık Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sporcusu olarak sahalara döneceğini ifade etti. Serbest kalmasının ardından birçok transfer teklifi aldığını dile getiren Gürbüz, "Kendi memleketimde, Antalya'da kaldım. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yoluma devam edip, yeniden altın kemeri Antalya'ya getireceğim" diye konuştu.

Kırkpınar güreşlerini evde izlemenin çok zor olduğunu ifade eden Ali Gürbüz, "Çünkü ben 10 yaşından bu yana çimlerde güreşiyorum. 15-16 yıldır sahadayım. Televizyondan güreşleri izlemek zor geldi. İnşallah önümüzdeki sene cezamız bittiği zaman yeniden Kırkpınar'a çıkıp tekrar altın kemeri Antalya'ya getirmek hedefim" dedi.

"CEZAYLA İLGİLİ NET DURUM YOK"

Gürbüz, cezası ile ilgisi net bir durumunun olmadığını kaydederek, "Bu sene hiçbir güreşte güreşemeyeceğim. İnşallah önümüzdeki sene olacak. Ama ben ara vermeden çalışmalarıma devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ali Gürbüz, 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 3. kez başpehlivan olarak altın kemeri almaya hak kazanmış ancak yapılan kontrollerde dopingli çıktığı sebebiyle güreşlerden 2 yıllığına men edilmişti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Kırkpınar'ı Yeniden Kazanacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement