Ali İsmail Korkmaz Davasının 5. Duruşması Önlemleri - Son Dakika
Güncel

Ali İsmail Korkmaz Davasının 5. Duruşması Önlemleri

Ali İsmail Korkmaz Davasının 5. Duruşması Önlemleri

Kayseri Emniyet müdürlüğü çarşamba günü yapılacak Ali İsmail Korkmaz davasının 5'incisi nedeniyle bir takım önlemler alıp, Adliye sarayı etrafında trafik düzenlemesi yaptı.

24.11.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Emniyet müdürlüğü çarşamba günü yapılacak Ali İsmail Korkmaz davasının 5'incisi nedeniyle bir takım önlemler alıp, Adliye sarayı etrafında trafik düzenlemesi yaptı.

2013 yılında Eskişehir'de meydana gelen Gezi parkı eylemleri sırasında dövülen ve daha sonra yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz davasının 5'inci duruşması 26 Kasım çarşamba günü Kayseri 3.Ağır Ceza Mahkemesinde yapılacak. Kayseri Emniyet müdürlüğü Adliye binasında yapılacak duruşma nedeniyle çarşamba günü sabah saat: 04.00'den itibaren duruşma sonuçlanıncaya kadar Kaldırım Caddesi, Bağdat Caddesi, Erkilet Bulvarı; Çevre yol İstasyon Caddesi Kavşağı (Sümer Üst Geçit) ile Eski Veterinerlik Kavşağı arası araç trafiğine kapalı, yaya trafiğine kontrollü olarak açık tutulacak. Erkilet Bulvarı; Eski Veterinerlik Kavşağından Barışmanço Caddesine dönüş araç ve yaya trafiğine açık bulundurulacak.

KAYSERİ ALİ İSMAİL KORKMAZ VİCDAN PLATFORMU'NUN AÇIKLAMASI

Kayseri Ali İsmail Korkmaz Vicdan Platformu, Ali İsmail Korkmaz'la ilgili Kayseri Adalet Sarayı'nda görülen davanın 5. duruşmasını takip edeceklerini ve vatandaşları bu davaya sahip çıkmaya çağırdı. Platform adına açıklama yapan DİSK Bölge Temsilcisi Cumali Sağlam, "AKP hükümeti, davayı Eskişehir'den Kayseri'ye kaçırmıştır. Bu davanın Kayseri'ye kaçırılma nedeni AKP hükümetince davaya sahip çıkan olmaz, unuttururuz ve biz de katilleri her zaman olduğu gibi 2-3 dava sonrası serbest bırakırız düşüncesidir. Ama yanıldılar. Biz Kayseri Emek ve Demokrasi Bileşenleri, Ali İsmail Korkmaz Vicdan Platformları olarak, bu davaya sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

KORKMAZ AİLESİ CHP'NİN SÖYLEŞİSİNE KATILACAK

Öte yandan, CHP Kayseri il teşkilatı tarafından yarın saat 13.00'de Kültür Müdürlüğü salonunda Ali İsmail Korkmaz'ın avukat olan ağabeyi Gürkan Korkmaz ile ailenin avukatı Ayhan Erdoğan ile bir söyleşi düzenlenecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ali İsmail Korkmaz Davasının 5. Duruşması Önlemleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement