Ali Kiper AK Parti Üyesi Çıktı - Son Dakika
Yerel

Ali Kiper AK Parti Üyesi Çıktı

Ali Kiper AK Parti Üyesi Çıktı

Adana’da 150 kişilik bir grupla birlikte MHP’den AK Parti’ye geçtiği açıklanan Ali Kiper’in 2007 yılından bu yana AK Parti Adana Pozantı Teşkilatı üyesi olduğu belirtildi.

12.10.2015 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 150 kişilik bir grupla birlikte MHP'den AK Parti'ye geçtiği açıklanan Ali Kiper'in 2007 yılından bu yana AK Parti Adana Pozantı Teşkilatı üyesi olduğu belirtildi.

MHP Adana İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, AK Parti Adana İl Başkanlığı'nın 5 Ekim 2015 tarihinde bir 'katılım töreni' düzenlediği, törende MHP'li olduğu ilan edilen Ali Kiper isimli vatandaşın 150 kişi ile birlikte AK Parti'ye geçtiğinin açıklandığı vurgulandı.

Törende AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı'nın parti rozeti taktığı Ali Kiper'in Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın internet sitesinde siyasi parti üyelik sorgulama sonucuna göre 2007 yılından beri AK Parti'ye üye olduğunun ortaya çıktığı belirtildi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı açıklamada, "Bizi kandıramadılar ama basını ve halkı kandırdıklarını sanıyorlar. Nitekim, sahtekarlık demiştik; bu tespitimiz resmi olarak ortaya çıktı. Daha fazla yorum yapmadan kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum" diye konuştu.

Bu arada, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, Ali Kiper'in AK Parti üyesi olduğunu gösteren belgeyi sosyal medya hesaplarından paylaştı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Kiper AK Parti Üyesi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement