Ali Kırca'dan Taurus'ta İmza Günü - Son Dakika
Güncel

Ali Kırca'dan Taurus'ta İmza Günü

Ali Kırca\'dan Taurus\'ta İmza Günü

-AVM Partners tarafından yönetilen Taurus AVM'de Ankaralı sevenleriyle buluşan duayen enkırmen ve yazar Ali Kırca, roman yazmaya daha önce başlamadığı için pişmanlık duyduğunu kayetti

15.12.2014 13:46  Güncelleme: 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AVM Partners tarafından yönetilen Taurus AVM'de Ankaralı sevenleriyle buluşan duayen enkırmen ve yazar Ali Kırca, roman yazmaya daha önce başlamadığı için pişmanlık duyduğunu kaydederek, "Yazarlığa daha önce başlasaydım, televizyonda birikmiş yıllarım gibi üst üste birikmiş romanlarım da olabilirdi" dedi.

Ali Kırca, son kitabı "Öteki Bahçe"yi Taurus AVM D&R mağazasında düzenlenen imza gününde Ankaralılarla buluşturdu. Kitapseverler Kırca'ya kitaplarını imzalatırken, sevdikleri yazarla sohbet etme ve bol bol fotoğraf çektirme olanağı da buldu.

Uzun yıllar gerçekleştirdiği televizyon haberciliğinin kendisi için büyük anlam taşıdığını ifade eden Kırca, yazarlığın ise bambaşka bir mecra olduğunu ve bunun heyecanını yaşadığını söyledi.

Yazarlık için geç kaldığını düşünen Kırca, "Roman yazmaya başladığımda kendime ve okur-yazarlık yanıma yıllarca büyük haksızlık yaptığımı fark ettim. Yazarlığa yıllar önce başlasaydım, televizyonda birikmiş yıllarım gibi üst üste birikmiş romanlarım da olabilirdi" diye konuştu.

Kırca, yazarlığı, bireyin kendi yüreğinin sesiyle, özgürce gerçekleştirdiği bir alan olarak tanımlayarak, bu alanda eserler vermeye devam edeceğini söyledi. Romanlarının okurlar tarafından büyük ilgi görmesinin kendisine şevk ve cesaret verdiğini belirten Kırca, önümüzdeki bahar sonrası yeni romanını okurlarıyla buluşturmayı planladığını aktardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Kırca'dan Taurus'ta İmza Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement