Ali Koç, Kocaeli'nin 3'üncü Koçtaş Mağazasını Açtı - Son Dakika
Güncel

Ali Koç, Kocaeli'nin 3'üncü Koçtaş Mağazasını Açtı

Ali Koç, Kocaeli\'nin 3\'üncü Koçtaş Mağazasını Açtı

Koç holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Kocaeli'nde 3'üncü Türkiye'de ise 44'üncü mağaza açılışına katıldı.

23.10.2014 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Kocaeli'nde 3'üncü Türkiye'de ise 44'üncü mağaza açılışına katıldı. Koç, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Kocaeli'de de sadece yatırım yapmakla ve istihdam sağlamakla kalmadıklarını, örnek oluşturan sosyal sorumluluk çalışmalarına da yıllardır imza attıklarını söyledi.

Koçtaş'ın Kocaeli'deki 3'üncü mağazasının açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koç Holding Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Direktörü Oya Ünlü Kızıl, Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu ve çok sayıda davetli katıldı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, açılışta yaptığı konuşmasında, Kocaeli'nde üçüncü Türkiye'de 44. mağazalarını törenle hizmete açtıklarını anlatırken şöyle konuştu:

"Kocaeli'de ilk mağazamızı 7 yıl önce açmıştık. Geçen süre içinde Kocaeli halkının Koçtaş'a gösterdiği ilgi bizi bugünlere getirdi. Şimdi üçüncü mağazamızı hizmete açıyoruz. Koçtaş'ın ve diğer Koç Topluluğu şirketlerimizin Kocaeli ilimizde yarattıkları ekonomik ve sosyal değerin artarak devam edeceğine inancım tamdır. Yeni mağazamız 7 bin metrekare satış alanı ile oldukça geniş ve ferah bir alışveriş ortamı sunacak."

"KOCAELİ'NİN TOÇ TOPLULUĞU İÇİN AYRI BİR ÖNEME SAHİP"

Türkiye'nin en büyük sanayi kentlerinden Kocaeli'nin, Koç Topluluğu için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Ali Koç, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin en büyük şirketi ve bizim gurur kaynaklarımızdan TÜPRAŞ, bu şehirde. TÜPRAŞ'ın son 3 yıldır devam ettiği ve faaliyete başladığında ülkemizin cari açığının kapanmasına yılda net 1 milyar dolar olumlu katkı sağlamasını beklediğimiz Fuel Oil Dönüşüm Projesi'nin de son aşamasına gelindi. Ayrıca yakın zamanda Ford Otosan'ın Yeniköy Fabrikası'nın da yatırımını tamamladık ve üretime başladık. Bu yıl Kocaeli'deki Ar-Ge yatırımlarımıza ise Tüpraş'ın yeni Ar-Ge merkezinin açılışıyla start verdik."

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun da konuşma yapmasından sonra, 7 bin metrekarelik alan üzerine kurulan, yaklaşık 30 bin çeşit ürünün yeraldığı, 75 kişiye istihdam yaratılan mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Ali Koç ve davetliler daha sonra  mağazayı gezdi. bu arada bazı Fenerbahçe taraftarları da beraberlerinde getirdikleri formaları Ali Koç'a imzalattı.

OTİZMLİ ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

Ali Koç, Koçtaş açılış öncesinde İzmit'te otizmli çocukların ailelerinin desteğiyle kurulan Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği (KOÇDER) binasını ziyaret etti. Koç Grubu tarafından binası yenilenen derneği ziyaretinde otizmli çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan Ali Koç onlarla yaklaşık 1 saat geçirdi. Ali Koç daha sonra burada fidan dikti. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ali Koç, Kocaeli'nin 3'üncü Koçtaş Mağazasını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement