Ali Koç, Taraftarlarla 3 Madde Üzerinde Anlaştı - Son Dakika
Spor

Ali Koç, Taraftarlarla 3 Madde Üzerinde Anlaştı

Fenerbahçe'nin önemli taraftar gruplarıyla bir araya gelen Başkan Ali Koç, ücretsiz bilet, küfür ve pankart konularıyla ilgili anlaşma sağladı.

15.08.2018 10:27  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Ali Koç taraftar gruplarıyla bir araya geldi. Oldukça verimli geçen toplantıda yönetimle taraftarlar 3 maddelik bir anlaşma üzerinde uzlaştı.

ÜCRETSİZ BİLET YOK

Buna göre yönetimin taraftara sunduğu ilk madde ücretsiz bilet konusu oldu. Tüm taraftarların bilet alarak kulübe destek olmalarını isteyen Sarı-Lacivertli kurmaylar, bu konuda taraftar gruplarıyla mutabakat sağladılar.

KÜFÜR EDİLMEYECEK

Toplantıda ele alınan bir diğer konu ise tribünde küfrün kesinlikle engellenmesi. Başkan Ali Koç'un çok önemsediği bu konu hakkında yönetim kesinlikle taviz verilmemesini istedi. Taraftar grupları da bu konuda yönetimle hemfikir olduklarını ilettiler.

PANKARTLAR KULÜP ODAKLI OLACAK

Yönetimin bir diğer talebi ise taraftar gruplarının açtığı pankartların ve yaptıkları organizasyonların kulüp odaklı olmasıydı. Taraftar gruplarının isimlerinin kulübün önüne geçmemesini isteyen yöneticiler, bu konuda duyarlı olunmasını istedi.

Taraftar gruplarının diğer iki madde de olduğu gibi bunda da yönetimin talebine olumlu cevap verdikleri bildirildi.

Ali Koç, Taraftarlarla 3 Madde Üzerinde Anlaştı

Son Dakika Spor Ali Koç, Taraftarlarla 3 Madde Üzerinde Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Laz Uşağı : Fenerden bir cacık olmaz üç beş tane genç çocukla neyi başaracaksınız 5. Bile olamazsınız 6 13 Yanıtla RİZELİ: KAZ KENDİ TAKIMINA BAK 0 0
  • yorumsuz: kalede volkan olduğu sürece tribünden küfür eksik olmayacaktir 9 2 Yanıtla

Advertisement