Ali Koç Toplanan İmzaları Bekir Bozdağ'a da Verdi - Son Dakika
Spor

Ali Koç Toplanan İmzaları Bekir Bozdağ'a da Verdi

Ali Koç Toplanan İmzaları Bekir Bozdağ\'a da Verdi

Fenerbahçe'nin yeniden yargılama için yaptığı çalışmalar, yetkililere iletilmeye devam ediyor.

28.05.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe 1907 Derneği tarafından ‘Adalete Fener Yak’ sloganı ile ‘Fenerbahçe Kulübü, Aziz Yıldırım ve sarı lacivertli yöneticilerin yeniden adil yargılanması’ adına başlatılan imza kampanyasında toplanan imzalar, ilgililere iletilmeye devam ediyor.

Change.org imza platformu üzerinden başlatılan; renk farkı gözetmeksizin toplumun her kesiminden kısa sürede büyük destek görerek altı yüz bin sayısına yaklaşan imza, Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim Kılıç, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, CHP Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından bu kez TC Adalet Bakanlığı’na ve Türkiye Barolar Birliği’ne iletildi.

Dernek Başkanı Sayın Ali Y. Koç ve Yöneticiler Simla T. Bayazıt, Fethi Pekin ve Can Gebetaş tarafından gerçekleştirilen ziyarette, 38 klasörden oluşan, Fenerbahçe’nin yeniden adil yargılanmasını talep eden imza ve bu talebe dair yorumlar, Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Metin Feyzioğlu’na teslim edildi.

Ziyaretler esnasında Dernek Başkanı ve Yöneticiler; Fenerbahçe Spor Kulübü ile Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin, yeniden adil yargılanma talebinin, kamuoyuna daha güçlü bir sesle iletilmesine imkan sağlayan kampanya ve imzalar ile ilgili bilgi verdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ali Koç Toplanan İmzaları Bekir Bozdağ'a da Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement