Ali Kurt; "En 120 Bin Oya Talibiz, Kavli Karar İktidar" - Son Dakika
Yerel

Ali Kurt; "En 120 Bin Oya Talibiz, Kavli Karar İktidar"

Ali Kurt; "En 120 Bin Oya Talibiz, Kavli Karar İktidar"

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ali Kurt, seçime girecek adaylarının belirlenmesi ardından bir basın açıklamasında bulundu.

08.04.2015 21:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ali Kurt, seçime girecek adaylarının belirlenmesi ardından bir basın açıklamasında bulundu.

MHP Uşak İl Başkanı Av. Ali Kurt yaptığı açıklamada; "Yüce Milletimizin emanetini Ankara'ya taşıyacak ve İlimizi en iyi şekilde temsil etmek üzere aramızdan üç arkadaşımız Genel Merkezimiz tarafından görevlendirilmiş bulunmaktadır. Öncelikle şunu belirtmek isterim 12 aday adayı ile girdiğimiz süreçte birbirinden değerli aday adaylarımızın birlik ve beraberlik içerisinde bu sürece geldikleri için kendilerine tek tek teşekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partisinin bütün teşkilatı ile seçimlere hazır olduğunu aday adayı sürecinde ve bugünde birliktelik içerisinde olduğunun bilinmesini isteriz. Bugün Uşak'tan üç vatan evladımız tertemiz ve geçmişlerinde yaptıkları ile Uşak'ın adını dopdolu duyurmak üzere aday olma şerefine nail olmuştur. Birinci sıra adayımız bütün Türkiye'ye mal olmuş ekonomi konusunda referans marka bir isim olan Uşak'lı Durmuş Yılmaz Beydir. İkinci sıra adayımız girişimci ruhu ile genç yaşta tekstil, dershane, sağlık ve iş güvenliği konularında şirketler sahibi olmuş ilimize istihdam sağlamış ve aynı zamanda Uşak Ticaret ve Sanayi Odasında meclis üyesi olarak bizleri temsil etmiş Gökhan Özoğul Beydir. Üçüncü sıra adayımız İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı, Belediye Başkan Yardımcılığı, Uşak Sportif Başkanlığı, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı gibi görevleri yapmış olan Muhammed Gür Beydir. Üç aday adayımızda geçmişteki görevlerini yerine getirirken en küçük şaibeye isimleri karışmamış tertemiz arkadaşlarımızdır. Bizler teşkilat olarak 'Kavli Karar İktidar' sloganı ile çıktığımız bu yolda Uşak'tan bakanı ile gerekli komisyonlarda ve ülke yönetimine talip her görevde bulunabilecek kalite ve yeterlikte kadroları ile hazır durumdayız. Hedefimiz 7 Haziranda 120 bin oydur. Bunu başarmak ve tüm Uşaklı hemşehrilerimizin güvenine layık olmak için tüm çabamızla çalışacağız" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Kurt; 'En 120 Bin Oya Talibiz, Kavli Karar İktidar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement