Ali'nin Kazada Ölümü Banu Gelinin Evlilik Hayalini Yıktı - Son Dakika
Güncel

Ali'nin Kazada Ölümü Banu Gelinin Evlilik Hayalini Yıktı

Ali\'nin Kazada Ölümü Banu Gelinin Evlilik Hayalini Yıktı

Muş'un Varto İlçesi'nden Erzincan'a kına gecesi için gelen damat Ali Altun'un, içinde bulunduğu otomobilin otobüsle çarpışması sonucu 2 arkadaşıyla ölümüesi, gelin Banu Kaşıkçı'nın evlilik hayalini yıktı.

23.07.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Varto İlçesi'nden Erzincan'a kına gecesi için gelen damat Ali Altun'un, içinde bulunduğu otomobilin otobüsle çarpışması sonucu 2 arkadaşıyla ölümüesi, gelin Banu Kaşıkçı'nın evlilik hayalini yıktı.

Üzücü kaza, bugün saat 02.00 sıralarında Çevreyolunda ki Çağlayan Kavşağında meydana geldi. Muş'un Varto İlçesi'nden Erzincan'a 17 kilometre uzaklıkta bulunan Yalınca köyüne gelen damat Ali Altun ve yakınları, gelin Banu Kaşıkçı'nın evinde kına gecesine katıldı. Damat Ali Altun'un da bulunduğu 7 kişi, kına gecesinin sona ermesi üzerine geceyi geçirmek için 24 yaşındaki Hıdır Aslan yönetimindeki 10 CBS 63 plakalı otomobile binerek Erzincan kent merkezine doğru hareket etti. Bugün gelin Banu Kaşıkçı'yı da alarak Varto'ya gitmeyi planlayan damat Ali Altun'un içinde bulunduğu otomobil, kavşakta İstanbul'dan Van'a gitmek için yola çıkan 39 yaşındaki Hakan Danış yönetimindeki 34 KA 7850 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve hurda yığınına dönen otomobildeki damat Ali Altun, Serkan Kartal ve Gökhan Aslan olay yerinde öldü. Sürücü Hıdır Aslan, damadın kardeşleri Hürkan Altun, Murat Altun ile Özkan Akhan da yaralandı. Yaralılar ambulansla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Savcının kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Yaralı otomobil sürücüsü Hıdır Aslan'ın 0.57 promil alkollü çıktığı belirtildi. Cenazelerini alarak Varto'ya haraket eden yakınları, "Kına gecesi çok güzel geçti. Bugün gelini de alarak düğün için Varto'ya gidecektik. Şimdi damadın ve arkadaşlarının cenazelerini götürüyoruz. Gelin ise yıkıldı" dediler.

- Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ali'nin Kazada Ölümü Banu Gelinin Evlilik Hayalini Yıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hulya yigitoglu: Allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla
  • vartolu: Allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla

Advertisement