Ali Özkan: "Artık, Emperyalistler Düşünsün" - Son Dakika
Güncel

Ali Özkan: "Artık, Emperyalistler Düşünsün"

Ali Özkan: "Artık, Emperyalistler Düşünsün"

FETÖ/PDY maşalarınca gerçekleştirilmek istenen işgal girişimlerinin ardından başlatılan 'Demokrasi Nöbetleri', önceki gün tüm ülke genelinde olduğu gibi Karacabey'de de taçlandırma nöbetleri ile sona erdi.

11.08.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Cumhuriyet Alanı'nda toplanan demokrasi aşığı vatandaşlara, her zamanki coşkulu konuşmalarından birini daha gerçekleştiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, toplumun tüm katmanlarının yekvücut haline gelerek gösterdiği şahlanışın, dostlara umut düşmanlara korku saldığını ifade ederek; "Türkiye artık 15 Temmuz'dan önceki Türkiye değildir. Tüm dünya, bir milletin yeniden şahlanışına şahitlik etmektedir. Mazlumların umudu olan Türkiye, artık çok daha güçlüdür. Gelinen noktadan itibaren, gerisini artık emperyalist dış güçler düşünmelidir. Bu milletin kimseye kaptıracak bir tek lokması, tek bir karış toprağı yoktur" şeklinde konuştu.

Asil Milletimiz Gösterdiği Kahramanlıkla Ne Kadar Gurur Duysa Azdır

Duyarlı halk kitlelerinin meydanlarda demokrasiye bağlılığını ve asla esir alınamayacağını tüm dünyaya haykırdığını dile getiren Başkan Ali Özkan, vatandaşların yoğun tezahüratları ile sık sık kesilen konuşmasını; "Tüm Karacabey, tüm Bursa, tüm Türkiye, tüm İslam coğrafyası, Türk-İslam medeniyetinin ilerlediği şanlı yoldan asla geri döndürülemeyeceğini ve emperyalist haramilere kaptırılacak, bir karış toprağının dahi olmadığı mesajını, tüm dünyaya güçlü bir şekilde vermiştir. Genlerimizde var olan vatan sevdasını, bu meydanları hınca hınç doldurarak gösterdiğiniz için sizlere bir kez daha teşekkürlerimi ve minnettarlığımı sunuyorum. Bu asil millet gösterdiği bu kahramanlıkla, ne kadar gurur duysa azdır" sözleriyle noktaladı.

Karacabey Kaymakamı'ndan Tüm İlçe Halkına Teşekkür

Darbe duyumlarının alınmaya başlandığı ilk saatlerden itibaren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte Demokrasi Nöbetlerini başlatan ilk isimlerden olan ve 27 gündür tüm demokrasi nöbetlerinde vatandaşlarla birlikte olmayı kararlılıkla sürdüren İlçe Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu da dün akşamki son konuşmasında gösterilen birlikten duyduğu gurur ve memnuniyeti dile getirerek tüm ilçe halkına teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Özkan: 'Artık, Emperyalistler Düşünsün' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement