Ali Poyrazoğlu'nun Klasik Otomobil Tutkusu - Son Dakika
Güncel

Ali Poyrazoğlu'nun Klasik Otomobil Tutkusu

Ali Poyrazoğlu\'nun Klasik Otomobil Tutkusu

Ünlü tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu'nun klasik otomobil tutkunu olduğu ortaya çıktı.

28.03.2014 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu'nun klasik otomobil tutkunu olduğu ortaya çıktı. Trump Alışveriş Merkezi'nin girişinde sergilen pembe renkli 1957 model Chevrolet Belairen otomobilin direksiyonuna oturan Poyrazoğlu, "Bu arabaların duruşu, havası, verdiği keyif başka… Şimdikilerle karşılaştırmam" diye konuştu.

Trump Alışveriş Merkezi'nin iç ve dış alanlarında sergilenen klasik otomobillere tek tek bakan Ali Poyrazoğlu, tercihini 1957 model Chevrolet Belairen'den yana kullandı. Poyrazoğlu, pembe rengiyle göz alan üstü açık otomobilin direksiyon koltuğuna oturup iç dizaynını incelemeyi de ihmal etmedi. "Şimdi geçmişe dönüp bu arabayla eski İstanbul sokaklarını turlamak vardı. Aynı Yeşilçam filmlerindeki gibi…"diyen ünlü sanatçı, otomobilin özellikle rengine bayıldığını, sadece renginin bile insana keyif, mutluluk, canlılık verdiğini söyledi.

Klasik otomobillerin yerini hiçbir şeyin tutamayacağını, onların keyfinin bambaşka olduğunu belirten Ali Poyrazoğlu, "Yıllar beni eskitemediği gibi bu otomobilleri de eskitemez. Geçen her yıl bu otomobillerin değerine değer katar…" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali Poyrazoğlu'nun Klasik Otomobil Tutkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement