Ali Şafak Öztürk : "Beşiktaş'a Karşı Art Niyetim Yoktu" - Son Dakika
Güncel

Ali Şafak Öztürk : "Beşiktaş'a Karşı Art Niyetim Yoktu"

Ali Şafak Öztürk : "Beşiktaş\'a Karşı Art Niyetim Yoktu"

"Bizim adamlığımızı kamuoyu değerlendirir"Beşiktaş ile Antalyaspor arasında dünden beri yaşanan Eto'o gerginliği karşılıklı açıklamalar ile devam ediyor.

08.01.2017 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Bizim adamlığımızı kamuoyu değerlendirir"

Beşiktaş ile Antalya spor arasında dünden beri yaşanan Eto'o gerginliği karşılıklı açıklamalar ile devam ediyor.

Antalyaspor başkanı Ali Öztürk'ün dünkü tesis açılışı esnasında sahnede yaptığı 'Eto'o'yu satmayacağız' açıklamasından sonra Beşiktaş başkanı Fikret Orman bugün bir açıklama yaparak "bunlar ayıp şeyler.Dün yaşananları yapanlar kaale alınacak adamlar değil" demişti.

Bu akşam ise Antalyaspor başkanı Ali Şafak Öztürk Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan ve Antalyaspor'un 4-2 kazandığı hazırlık maçı sonrası niyetinin Beşiktaş'ı küçük düşürmek olmadığını ifade eden yeni bir açıklama yaptı.

Ali Şafak Öztürk "Bizim bir artniyetimiz yok. Yok Fenerbahçe'dir, şudur, budur. Bazı açıklamalar Beşiktaş Başkanı tarafından yapılmış.Çoğunu izlemedim bile. Bizim adamlığımızı kamuoyu en iyi şekilde değerlendirecektir." diye konuştu.

Ali Şafak Öztürk açıklamasının tamamında "Dün tesisimizin açılışı vardı, öncesinde Eto'o ile konuştuk. Spontane gelişen bir şey oldu. Konuşunca kalmak istediğini gördük, burada açıklayalım dedik. Eto'o ile ciddi şekilde ilgilenen 3 kulüp vardı. Biz burada hiçbir kulübü hedef almadık. Bizim art niyetli düşüncemiz kesinlikle olmaz. Başakşehir, Trabzonspor ve Beşiktaş'tan teklif geldi. En ciddi teklif Başakşehir'den geldi. Bir art niyetimiz olsa, Başakşehir ile anlaşırız.Biz 3 kulübe de satmayı düşünmüyoruz, ama çok iyi bir teklif gelirse, değerlendiririz dedik. Orada da çok spontane gelişti. Orada belediye başkanımızın, valimizin olması nedeniyle değerlendirelim dedik. Bir oyuncu alınmıyorsa, alınmıyor. Bir oyuncu için neden bu kadar şartlandığını anlamıyorum. Bir haftadır 'Eto'o bitti, netleşecek" şöyle böyle. Bir haftadır böyle haberler çıkarıldı. Beşiktaş başkanı da herhalde baskı altında kaldı. O açılışa tüm spor başkanları davet edilmişti. Sadece onların olması ve televizyonda onların olması. İşimiz yok onları zoomlayın mı diyeceğiz." dedi.

Görüntü Dökümü :

Ali Şafak Öztürk açıklamalar

ALİ DANAŞ - ANTALYA - DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ali Şafak Öztürk : 'Beşiktaş'a Karşı Art Niyetim Yoktu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Özgür Özel:
    15:36 Özgür Özel: "vize Serbestisinin Önündeki Üç Engeli Aşmak, CHP İktidarında 15 Günlük İştir"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Vize serbestisinin önündeki üç engeli aşmak, CHP iktidarında 15 günlük iştir. Veya CHP gibi düşünenlerle birlikte 15 günlük iştir Meclis'te bu işleri halletmek. Ama temel hedefimizin AB'ye tam üyelik olduğunu, bu yoldaki yürüyüşün her adımının biraz daha demokratik bir Türkiye yaratacağını, hukukun üstünlüğü arayışının Türkiye'nin bugünkü ekonomik sıkıntıları aşma noktasında hukuk güvencesi açısından yabancı yatırımcı çekmek, Türk şirketlerine yabancı ortaklar bulmak, Türkiye'de mal ve can güvenliği noktasında bir hukuk güvencesi ve hukuki öngörülebilirlik açısından değerlendirildiğinde ne kadar kıymetli olduğunu böyle kıymetli bir topluluğa hatırlatmama dahi gerek yok" dedi.

  • Tekirdağ'da Vatandaş, Maaşını Peşin Alan Ancak Vekil Olamayan İsimler Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu
    15:35 Tekirdağ'da Vatandaş, Maaşını Peşin Alan Ancak Vekil Olamayan İsimler Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

    Tekirdağ'da yaşayan Salim Koçak adlı vatandaş, seçimden önce 3 aylık maaşı peşin alan, ancak yeniden vekil olamayan 310 isim hakkında suç duyurusunda bulundu. Koçak, suç duyurusu dilekçesinde, vekillerin aldıkları parayı iade etmemelerinin halkın/devletin parasının üstüne çökmek olduğunu belirtti.

  • Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ankara'da ziyaretlerde bulundu
    15:34 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Ankara'da ziyaretlerde bulundu

    Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Alemdar, AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı ve milletvekilleri ile görüştü. Alemdar, şehre en iyi hizmetleri sunmak için birlikte çalışacaklarını belirtti.

  • Yüksek nem nedeniyle Antalya'da görüş mesafesi azaldı
    15:34 Yüksek nem nedeniyle Antalya'da görüş mesafesi azaldı

    Antalya'da yüksek nem oranı nedeniyle seyir teraslarından kenti görmek zorlaştı. Meteoroloji yetkilileri, nem bulutunun görüş mesafesinde olumsuz etkiler yaratmadığını belirtti. Bölgede sağanak yağışların beklendiği ve vatandaşların meteoroloji haberlerini takip etmeleri gerektiği uyarısında bulunuldu.

  • Türkiye-Mali KEK 4. Dönem Toplantısı Ankara'da Gerçekleştirildi
    15:34 Türkiye-Mali KEK 4. Dönem Toplantısı Ankara'da Gerçekleştirildi

    Türkiye-Mali Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 4. Dönem Toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında 4. Dönem KEK Protokolü ve eylem planları imzalandı. İki ülke arasındaki ticaret hacminin artırılması ve işbirliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Türkiye ve Mali arasındaki ilişkilerin dostluk, barış ve karşılıklı fayda temelinde sağlam ve uzun ömürlü olacağı vurgulandı.

  • Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, muhtarlarla bir araya geldi
    15:34 Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, muhtarlarla bir araya geldi

    Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, 31 Mart'taki yerel seçimde muhtarlık görevine seçilenlere başarı dileyerek, muhtarlarla bir araya geldi. Selendi Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programda, kurum temsilcileri de katılım sağladı ve görüş alışverişinde bulunuldu.

  • Akıncılar Kaymakamı Okul İncelemesi Yaptı
    15:33 Akıncılar Kaymakamı Okul İncelemesi Yaptı

    Akıncılar Kaymakamı Saltuk Buğrahan Açıkbaş, Akıncılar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde incelemede bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Balcı'dan okulla ilgili bilgi aldı. İnceleme sırasında Okul Müdürü Gürkan Çanakçı ve görevli personel de hazır bulundu.


Advertisement