Ali Turan: Egemen'in Golünde Faul Vardı - Son Dakika
Spor

Ali Turan: Egemen'in Golünde Faul Vardı

Ali Turan: Egemen\'in Golünde Faul Vardı

Fenerbahçe'ye zirve yolunda yaralayan Konyaspor'da Ömer Ali Şahiner, Mahlangu ve Ali Turan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

28.02.2015 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinde Fenerbahçe'yle 1-1 berabere kalan Konyaspor'da Ali Turan maçın ardından yaptığı açıklamada "İkinci yarıda golü bulabilirdik ama organize olamadık.  Egemen'in golünde bana faul vardı. Hakem görmedi galiba ama fauldü. Büyük takımın avantajı da bu işte bazen korkabiliyorlar. Fenerbahçe gibi güçlü bir takımdan bir puan almak da bir başarı. Başakşehir maçını kazanıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz." diye konuştu.

"HER PUAN ALTIN DEĞERİNDE"

Ömer Ali Şahiner aldıkları her puanın altın değerinde olduğunu söyledi."Biz oyunu ateşle oynadık" diyen Ömer Ali, "İyice alt sıralara gelmiştik. Kritik haftalar. Bizim aldığımız puanlar altın değerinde. Bugün canla başla mücadele ettik. Bütün taraftarları tebrik ediyorum. Biz de elimizi taşın altına koyarak buralardan kurtulacağız.Biz daha çok mücadele etmeliyiz. Dediğim gibi kritik haftalar kaldı. En çok isteyen, mücadele eden ligden düşemeyecek." diye konuştu.

Mahlangu ise, "Bence harika bir oyun oynadık. Özellikle ilk yarı bariz üstünlüğümüz vardı. Umuyorum taraftarlarımıza iyi bir oyun sergiledik. Hoca hafta içinde bana çok yardımcı oldu. Takım arkadaşlarımın görterdiği özveriyle benim de iyi oynamam çok normal" dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ali Turan: Egemen'in Golünde Faul Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement