Aliağa CHP'den İmza Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Aliağa CHP'den İmza Kampanyası

Aliağa CHP\'den İmza Kampanyası

İzmir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Kadın Kolları, ’Medeni Kanunuma Sahip Çıkıyorum’ isimli imza kampanyası başlattı.

15.01.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Kadın Kolları, 'Medeni Kanunuma Sahip Çıkıyorum' isimli imza kampanyası başlattı. Kampanya, kadınlardan yoğun ilgi gördü.

Aliağa ilçesinde, Demokrasi Meydanı'nda kurulan stantta, CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Özdemir Genç, çevreden geçen vatandaşlara imza kampanyası hakkında bilgiler verdi. Genç, ayrıca konu ile ilgili okuduğu basın metninde şu ifadeleri kullandı:

"17 Şubat 1926 tarihinde kabul edilen, laik hukuk devletine dayalı Türk Medeni Kanunu ile kadınlar eşit yurttaş olarak haklara sahip olmuşlardır. Kadın kuruluşlarının ısrarlı mücadelesiyle medeni kanun, günümüz koşullarına uygun eşitlik yolunda geliştirilmiştir. Ancak son yıllarda, kadın sadece anne rolü ile sınırlayan, kadını birey olarak değil sadece ailenin bir üyesi gören ve medeni kanunu yok sayan anlayışın, devletin her kademesinde dile getirilmesi karşısında eşitlik mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa CHP'den İmza Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement