Aliağa'da Della Miles Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Aliağa'da Della Miles Rüzgarı

Aliağa\'da Della Miles Rüzgarı

İzmir’in Aliağa ilçesinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Caz Günleri’nin son gecesinde, dünyaca ünlü Amerikalı soul-rock sanatçısı Della Miles sahne aldı.

10.08.2015 21:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Caz Günleri'nin son gecesinde, dünyaca ünlü Amerikalı soul-rock sanatçısı Della Miles sahne aldı.

Kariyerinde Michael Jackson, Whitney Houston gibi mega starların vokalistliğini yapan ünlü sanatçı Della Miles, Aliağa'da uzun süre hafızalardan çıkmayacak bir konsere imza attı. Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen konserde seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarıyla, kendisini dinlemeye gelen Aliağalılara doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı. Sahnede zaman zaman Türkçe ifadeler kullanan ve Nil Burak'ın unutulmaz şarkılarından 'Yalnızım Ben' ile ünlü sanatçı Şebnem Ferah'ın 'Yalnız' adlı şarkısını da Türkçe seslendiren Amerikalı sanatçı Miles'in bu performansı salonu dolduranlar tarafından sık sık alkışlandı.

"TÜRKİYE'DE KONSER VERMEKTEN KEYİF ALIYORUM"

Konser bitiminde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Della Miles, "Dünyanın birçok ülkesinde stadyum konserleri veriyorum. Ancak, Türkiye'de verdiğim konserlerde insanların enerjisini oldukça yüksek buluyorum. Burada aşkı, sevgiyi ve katılımı görüyorum" diyerek, Türkiye'de konser vermekten büyük keyif aldığını söyledi. Caz müziğin Türkiye'de geldiği noktayı da değerlendiren Della Miles, şunları söyledi:

"İnsanlar gerçek caz standardındaki müzikleri biliyor. Gerçek cazı benden bile daha iyi biliyorlar diyebilirim. Türkiye benim için apayrı bir ülke. Buradayken herhangi bir şekilde kendimi huzursuz hissetmiyorum. Burada kendimi yalnız hissetmiyorum çünkü buradayken insanlar beni sevgiyle kucaklıyor. Türkiye'de TRT'de yapacağımız Della Miles ile Türkiye turu programını da bunun için kabul ettim." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'da Della Miles Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement