Aliağa'da 'Eğitim ve Bahar Şenliği' - Son Dakika
Yerel

Aliağa'da 'Eğitim ve Bahar Şenliği'

Aliağa\'da \'Eğitim ve Bahar Şenliği\'

İzmir’in Aliağa ilçesinde faaliyet gösteren eğitim kurumları, ’Eğitim ve Bahar Şenliği’nde buluştu.

22.05.2015 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesinde faaliyet gösteren eğitim kurumları, 'Eğitim ve Bahar Şenliği'nde buluştu. Bergama merkezli bölgesel yayın yapan bir gazete öncülüğünde düzenlenen şenliğe öğrencilerin yanı sıra veliler de ilgi gösterdi.

Eğitim-öğretim yılı boyunca yorulan öğrencilerin stres attığı bahar şenliğinde, golf, zeybek oyunu, zeka oyun alanı ve pandomim sanatçılarının gösterileri yer aldı. Sanat hayatında 45'inci yılını dolduran Şair, Yazar Hüseyin Yurttaş da kendisine ayrılan stantta kitapseverlerle buluştu.

Öğrencilere güzel vakit geçirterek stres atmalarını sağlamak adına etkinliği düzenlediklerini belirten Gazeteci Rıdvan Karapehlivan, "Aliağa'dan birçok okul bu etkinliğe katılıyor. Güzel bir etkinlik olmasını diliyorum. Öğrencilerimiz okulların kapanmasına kısa bir zaman kala baharın tadını da çıkartacaklar. Etkinliği düzenlememiz de ki amacımız öğrencileri kaynaştırmak ve bütün bir yılın yorgunluğunu atmalarını sağlamak. Yardımlarından ötürü Aliağa Belediyesine teşekkür ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'da 'Eğitim ve Bahar Şenliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement