Aliağa'da Okullar Açılmadan Servis Araçları Denetlendi - Son Dakika
Yerel

Aliağa'da Okullar Açılmadan Servis Araçları Denetlendi

Aliağa\'da Okullar Açılmadan Servis Araçları Denetlendi

İzmir’in Aliağa ilçesinde denetime çıkan Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve beraberindeki ekipler, okulların açılmasına az bir zaman kala trafik kazalarının önüne geçebilmek için denetime çıkarak belge kontrolü yaptı.

19.09.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesinde denetime çıkan Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve beraberindeki ekipler, okulların açılmasına az bir zaman kala trafik kazalarının önüne geçebilmek için denetime çıkarak belge kontrolü yaptı.

Aliağa ilçesinde, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve şoförler odası ekipleri, okulların açılmasına sayılı günler kala kentte servis araçlarını denetledi. Kazaların önüne geçebilmek için servis araçlarının tek tek durduran ve belgelerini kontrol eden ekipler, eksik belgesi bulunan şoförleri ise uyardı. Öte yandan ekipler, belgelerin yanında yardım çantası, yangın tüpü gibi servislerde bulunması gerekenleri eşyaları da titizlikle inceledi.

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, okul taşıtlarının karıştığı trafik kazalarını önlemek amacıyla denetime çıkıldığını ifade etti. Komisyondaki diğer görevlilerde, denetimlerin eğitim öğretim dönemi boyunca artarak devam edeceğini dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'da Okullar Açılmadan Servis Araçları Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement