Aliağa'da 'Sanat Sokağı' Etkinliklere Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Aliağa'da 'Sanat Sokağı' Etkinliklere Ev Sahipliği Yapıyor

Aliağa\'da \'Sanat Sokağı\' Etkinliklere Ev Sahipliği Yapıyor

İzmir’in Aliağa ilçesinde, kısa bir süre önce Onat Kutlar Caddesi Kafeler Sokağı üzerinde projelendirilen ‘Sanat Sokağı’, sivil toplum kuruluşlarının ve okulların sanatsal etkinliklerine ev sahipliği yapmaya başladı.

27.05.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesinde, kısa bir süre önce Onat Kutlar Caddesi Kafeler Sokağı üzerinde projelendirilen 'Sanat Sokağı', sivil toplum kuruluşlarının ve okulların sanatsal etkinliklerine ev sahipliği yapmaya başladı.

Aliağa'nın Açık Hava Kültür Sanat Merkezi konumuna gelen Sanat Sokağı, 80. Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen 'Karma Resim Sergisi'ne ev sahipliği yaptı. Lise öğrencilerinin resim sanatı konusundaki hünerlerini gösterdikleri serginin açılışını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse yaptı. Yağlı boya, sulu boya, şablon baskı ve kara kalem çalışmalarının yer aldığı sergide Başkan Serkan Acar, resimleri tek tek inceleyerek eser sahibi genç ressamlardan bilgi aldı.

Karma Resim Sergisi'nin 26 Mayıs Perşembe ve 27 Mayıs Cuma günleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacağını belirten 80. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Mesil Öztürk, "Öğrencilerimiz resim sanatı konusunda başarılı çalışmalara imza attı. Bizde okul olarak bu başarılı resim çalışmalarını Sanat Sokağı'nda sergileme fırsatı bulduk. Yaklaşık 100 eseri burada sergiliyoruz. Tüm Aliağa halkını ve sanatseverleri Sanat Sokağı'ndaki sergimize bekliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'da 'Sanat Sokağı' Etkinliklere Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement