Aliağa'daki Çoraklar Mahallesine Düzenleme - Son Dakika
Yerel

Aliağa'daki Çoraklar Mahallesine Düzenleme

Aliağa\'daki Çoraklar Mahallesine Düzenleme

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı toplam çözüm ekipleri, ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

21.07.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, Çoraklar Mahallesi'nin eksikleri için bir çalışma başlattı. 15 günde tamamlanması düşünülen hizmetler kapsamında, 10 bin metre kare taş döşenmesi, 5 kilometre sathi kaplama yapılması, eksik görülen noktalara ilave aydınlatma direkleri dikilmesi, derelerin ıslah edilmesi gibi bazı çalışmaları yapılacağı bildirildi.

Aliağa Belediyesi'ne bulundukları taleplerinin dikkate alınmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Serkan Acar'a teşekkür eden vatandaşlar ise, Aliağa Belediyesi'nin eşit hizmet anlayışı sayesinde Çoraklar'ın artık çorak kalmayacağını ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'daki Çoraklar Mahallesine Düzenleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement