Aliağa'daki Turnuvada Şampiyon Petro Kimya Ortaokulu - Son Dakika
Yerel

Aliağa'daki Turnuvada Şampiyon Petro Kimya Ortaokulu

Aliağa\'daki Turnuvada Şampiyon Petro Kimya Ortaokulu

Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvalarında Petro Kimya ortaokulu turnuva şampiyonu oldu.

12.04.2016 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvalarında Petro Kimya ortaokulu turnuva şampiyonu oldu.

Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvaları sona erdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 29 Şubat 2016 tarihinde başlayan turnuvalarda sekiz takım mücadele etti. İki grup halinde tek devreli lig usulüne göre oynanan maçlarda gruplarında birinci ve ikinci olan takımlar final oynamaya hak kazandı. Turnuvada, Şehit Çavuş Bülent Kula Ortaokulu'nu 5-0 mağlup eden Petro Kimya Ortaokulu turnuvada birinci oldu. Gazi Ortaokulunu 5-3'lük skorla mağlup eden Yeni Şakran Ortaokulu ise turnuvada üçüncülüğü elde etti. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ve Aliağa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Atik de final maçlarını yakından takip etti.

Finalde mücadele eden takımların ödül ve kupalarının, 22 Nisan 2016 Cuma günü ENKA Spor Salonu'nda düzenlenecek tören ile takdim edileceği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'daki Turnuvada Şampiyon Petro Kimya Ortaokulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement