Aliağa'dan Örnek Siyaset Manzaraları - Son Dakika
Yerel

Aliağa'dan Örnek Siyaset Manzaraları

Aliağa\'dan Örnek Siyaset Manzaraları

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz ile DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü, sözleri ve davranışlarıyla siyasi nezaket ve centilmenlik dersi verdiler.

27.02.2014 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz ile DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü, sözleri ve davranışlarıyla siyasi nezaket ve centilmenlik dersi verdiler.

DSP seçim bürosunu ziyaret eden AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Yorulmaz ve DSP Adayı Hakkı Ülkü'nün dostluk mesajları seçim sürecinde gerginleşen siyaset dünyasına örnek olacak güzellikte.

Seçim tarihinin yaklaşmasıyla giderek tansiyonu yükselen siyaset dünyasına Aliağa'dan örnek olabilecek görüntüler yansıdı. Siyasi partilerin yetkililerin her gün birbirinin aleyhinde açıklamalar yaptığı süreçte Aliağa'da AK Partili ve Demokratik Sol Partili iki Belediye Başkan Adayının verdikleri dostluk mesajları ve görüntüleri siyaset dünyasına örnek olacak nitelikte görüntüler oluşturdu.

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, meclis üyesi adayları ile birlikte çıktığı esnaf ziyareti sırasında DSP'nin seçim ofisini de ziyaret etmeden geçmedi. Burada DSP'lilerle bir araya gelen AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Yorulmaz ve meclis üyesi adayları sıcak görüntüler verdiler.

Seçim ofisinde karşılaşan AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz ve DSP Adayı Hakkı Ülkü kucaklaşarak seçime kısa bir süre kala dostluk mesajı verdiler. İbrahim Etem Yorulmaz, "Bu seçimin her şeyden önce dostluklarımızı birleştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Hakkı Ülkü benim ağabeyimdir, sevdiğim ve saydığım bir kişidir. Aliağa'yı TBMM'de temsil etmiş bir büyüğümüzdür, onu her zaman seviyoruz, sayıyoruz. Birlikte Aliağa bir adım daha nasıl ileriye gider yarışı içerisindeyiz. 31 Mart gecesi kaybeden kazananın elini sıkacak ve Aliağa için çalışmaya devam edecek. Bir ay sonra, seçimler bittikten sonra da burada birbirimizin yüzüne bakacağız onun içindir ki bu seçim sürecinin kimsenin kırılmayacağı, darılmayacağı, incinmeyeceği bir süreç olması gerektiği kanaatindeyim." diye konuştu.

Yerel seçimin centilmenlik içerisinde geçmesi dileğinde bulunan DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü ise, "Birbirimizi kırmadan, projelerimizi halka ulaştırıp, halkın güvenine mazhar olan kişinin kazanması en büyük dileğimizdir" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aliağa'dan Örnek Siyaset Manzaraları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement