Aliağa, Dedebaşı'nı Konuk Edecek - Son Dakika
Spor

Aliağa, Dedebaşı'nı Konuk Edecek

Aliağa, Dedebaşı\'nı Konuk Edecek

İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu 17. hafta maçında, Dedebaşıspor’u kendi sahasında konuk edecek olan Aliağa, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

15.01.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu 17. hafta maçında, Dedebaşıspor'u kendi sahasında konuk edecek olan Aliağa, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Aliağa Belediyesi Değirmendere Spor Tesisleri'nde teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm futbolcular eksiksiz katıldı. Dedebaşı maçının teknik ve taktik hazırlıklarına devam eden sarı siyahlı ekibin, maçtan bir gün önce yapacağı idmanın ardından kendi tesislerinde kampa gireceği öğrenildi. 17 Ocak Pazar günü saat 13: 00'te başlayacak olan karşılaşma Aliağa Şehir Stadında oynanacak. Ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Aliağa, 6-2'lik farklı bir skorla kazanmayı başarmıştı. 34 puanla liderin sadece 1 puan gerisinde bulunan Aliağa, averaj farkı ile 3'üncü sırada yer alıyor. 5 puanı bulunan Dedebaşı ise ligin son sırasında bulunuyor.

Uzun süredir kendi sahalarında oynayamadıklarını ve Aliağa taraftarından da uzak kaldıklarını ifade eden Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, "Ligin ikinci yarısında ilk kez kendi sahamızda oynayacağız. Her karşılaşmada olduğu gibi önceliğimiz taraftarımıza iyi bir futbol izletmek. İyi futbolun karşılığında da 3 puan almak. Taraftarımızın büyük desteği ile de bunu başarabileceğimize inanıyoruz. Bu hafta lig lideri Ceyhan Altın Yıldız'ın bay geçmesini de fırsata çevirerek alacağımız galibiyet ile tekrar liderliğe oturmak istiyoruz. Bunun için de tüm taraftarımızı bu önemli maça bekliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aliağa, Dedebaşı'nı Konuk Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement