Aliağa, Halilbeyli Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Aliağa, Halilbeyli Maçına Hazırlanıyor

Aliağa, Halilbeyli Maçına Hazırlanıyor

Geçtiğimiz hafta Ülkü Sporu 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Aliağa FK, İzmir Süper Amatör Ligi A grubu 16.hafta mücadelesinde Halilbeyli Spor’a konuk olacak.

07.01.2016 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta Ülkü Sporu 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Aliağa FK, İzmir Süper Amatör Ligi A grubu 16.hafta mücadelesinde Halilbeyli Spor'a konuk olacak. Kemalpaşa Halilbeyli sahasında oynanacak olan karşılaşma 9 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'te başlayacak.

Aliağa FK, Halilbeyli Spor maçı hazırlıklarını teknik sorumlu Serkan Şentürk yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Aliağa Belediyesi Spor Tesisleri TOKİ sahasında yapılan antrenman açma-germe ve ısınma hareketleri ile başladı. Pas ve şut çalışmalarıyla devam eden idman yan top çalışmaları ile son buldu. Sakatlığı devam Emre Aydın düz koşu yaptı. Emre Aydın'ın Halilbeyli Spor mücadelesinde görev alıp alamayacağı maç saatinde belli olacak.

Ligde oynadığı 14 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve aldığı 1 mağlubiyet ile 31 puana sahip olan Aliağa, liderin sadece 3 puan gerisinde 3'üncü sırada yer alıyor. Halilbeyli Spor ise 14 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 17 puanla 8'inci sırada bulunuyor.

"PUAN KAYBI YAŞAMAK İSTEMİYORUZ"

Önemli bir deplasman mücadelesine çıkacaklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, "Oynayacağımız bütün maçlara final havasında hazırlanıyoruz. İçeride ve dışarıda oynayacağımız karşılaşmalarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Halilbeyli deplasmanında öncelikle iyi bir oyun sergileyip sahadan 3 puan alarak ayrılmak istiyoruz. Oyuncularımız antrenmanlarda oldukça hırslı ve istekli bir şekilde çalışıyor. Galibiyet için motivasyonumuz üst düzeyde" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aliağa, Halilbeyli Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement